Skræddersy dit cloud-miljø, så det passer til netop din virksomheds behov

Du får mulighed for at transformer din virksomhed med brancheførende Cloud løsninger

Cisco Cloud Portfolio

Lytzen IT’s Cloud

Lytzen IT tilbyder Cloud produkter ud af egen cloud eller public cloud fra enten Cisco eller Microsoft.

Fællesnævneren er Lytzen IT’s eget MPLS net, der er bygget efter Cisco Best Practice, placeret i Aalborg og København, og med acces gennem alle de store fiberleverandører i Danmark og TDC DSL. Produkterne er hele Cisco’s Collaboration portefølje, en stor del af Cisco’s sikkerhedsportefølje, herunder f.eks. ASA, Sourcefire, Ironport og mulighed for ThreadGrid, der er beskyttelse mod Ransomware via Sandboxing. Der er også mulighed for at benytte vores datacenter til remote-backup og 2. site storage, hvilket giver markedets bedste mulighed for backup og lyn hurtig restore, hvis uheldet skulle være ude. Hvis du vælger at source virksomhedens internet ud gennem Lytzen IT’s cloud har vi endvidere mulighed for at beskytte mod DDOS angreb med Arbor og Arbor Cloud.

Når du vælger Lytzen IT’s Cloud ved du hvor dine data er, hvordan du kommer til dem og ikke mindst hvordan du kommer derfra igen.

Fremtidens valg: Private, Hosted- og/eller Hybride Cloud’s

Kombinér kontrol, sikkerhed og ydeevne fra de private cloud’s med den fleksibilitet, økonomi, og hastighed, som de offentlige cloud’s kan tilbyde.

Design

Private Cloud

Private Cloud tilbyder en ideel måde at løse nogle af dine organisationens største forretningsmæssige- og teknolog-iske udfordringer. En privat cloud kan levere IT som en service. Dette hjælper med at reducere omkostningerne, øge effektiviteten, og bring innovative nye forretningsmo-deller til at gøre din virksomhed mere fleksibel og effek-tiv, samtidig med at operationer og infrastruktur forenk-les.

Med vores Cisco Cloud portefølje kan du bygge komplette hybride- og/eller private cloud-løsninger og samtidig be-vare synlighed og kontrol over dit IT-miljø. Cisco’s mar-kedsledende UCS Integreret infrastruktur giver en gen-nemtestet platform designet til meget effektive og auto-matiserede cloud implementeringer. Læs mere her…

Options

Hybrid Cloud

En hybrid cloud refererer til et cloud computing miljø, som benytter en kombination af on-premises-, private- og offentlige cloud tjenester med orkestrering mellem plat-formene. Ved at tillade at arbejdsbelastningen bevæger sig mellem den private og offentlige cloud i takt med at omkostninger og behov ændrer sig, giver den hybride cloud virksomheder større fleksibilitet samt mulighed for flere data installationsindstillinger.

Den hybride cloud’s fleksibilitet og skalerbarhed elimine-rer behovet for at foretage massive anlægsinvesteringer for at kunne rumme en kortsigtede efterspørgsel – skær ned på IT-investeringerne, betal kun for de ressourcer, som din virksomhed bruger, bevar fuld kontrol og sikker-hed og udvid dit eksisterende datacenter. Læs mere her…

Design

Hosted Cloud

Før i tiden var en virksomheds server placeret lokalt på selve virksomheden, men med en Hosted løsning er ser-veren placeret hos leverandøren. Det betyder blandt and-et, at I slipper for at investere i dyrt it-udstyr, vedligehold-else, backup, nødstrøm, sikkerheds-foranstaltninger og opdateringer af disse.

Når man skal vælge cloud- og hosted løsninger, handler det om at vælge den eller de løsninger som passer netop din virksomhed og giver de bedst mulige konkurrence-mæssige fordele. Hos Lytzen IT tilbydes løsninger i form af; Backup, Storage, Netværksovervågning, Unified Com-munication, Mail- og Web Scanning samt Sikkerhed. Disse løsninger kan leveres både enkeltvist og samlet. Læs mere her…

Kontakt

Drage fordel af vores evne til at sikre en succesfuld cloud-implementering

Forbedre din konkurrencefordel ved at inkludere nye forretningsmodeller, nye markedsmuligheder samt evnen til at tjene penge på din virksomheds aktiver alt imens, at du reducerer dine samlede ejeromkostninger.
Kontakt