Kundecases2017-12-13T13:53:21+00:00

Kundecases

Lytzen IT har valgt at samarbejde med nogle af de største navne inden for vores felt. I samar-bejde med vores partnere kan vi levere it-løsninger, som møder netop din virksomheds behov.

Vi identificerer de bedste produkter og løsninger, som derefter skræddersyes til netop vores kunders behov. Samtidig fokuserer vi, hos Lytzen IT, på nærvær, struktureret projektledelse, højt kompetenceniveau og forretningsværdi for vores kunder. Derfor har vi udvalgt kundecases fra nogle af vores tilfredse kunder

Her kan du læse om nogle af de mange løsninger vi har implementeret hos vores kunder:

Det siger vores kunder

DIBS Payment
DIBS Payment

Med Lytzen IT som partner og netværksle-verandør fik DIBS nyt telefonsystem på blot 4 uger. Løsningen indeholdte en Cisco Unified Communication Manager med tilhørende Con-tact Center. Læs mere om DIBS’ oplevelse af samarbejdet

her…

LandBoNord
LandBoNord

”Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT”. Sådan lyder det fra Erik Poulsen, der er it-konsulent hos Landbo-Nord. Med Lytzen IT som netværksleveran-dør fik LandboNord en ny og avan-ceret FlexPod løsninng.

Læs resten af casen her…

GPV Group
GPV Group

”Takket været god hjælp fra Lytzen IT kører vi nu højhastig-hedsopkobling via Internet-tet”. Sådan lyder det fra IT-chef Mikael Dal-gaard. GPV fik en total renovering af deres lokale netværk på tre fabrikker og en er-statning af tidligere WAN forbindelser.

Læs hele casen her…

Vores tilfredse kunder