AppDynamics, en del af Cisco, er en verdens førende APM-løsning (Application Performance Monitoring) & AIOps-platform

AppDynamics er en platform, der er full-stack, forretningsorienteret og observerbarhed platform, som gør det muligt for teknologer at forhindre problemer med digital ydeevne ved at overvåge cloud-native teknologier og traditionel infrastruktur for at forstå nøjagtigt, hvordan applikationskoder styrer brugeroplevelser og påvirker bundlinjen for virksomheder. AppDynamics er blevet anerkendt af Gartner som førende i APM i de sidste otte år og var placeret højest i ‘evne til at udføre’ i Gartners Magic Quadrant Report for APM. Læs mere om AppDynamics lige her eller læs mere om datacenter løsning her

AppDynamics er designet til at give dig synlighed i hele din applikationstopologi

Administration – overvåg og administrer end-to-end ydeevne for komplekse distribuerede applikationer.

Slutbrugerovervågning: lever en bedre brugeroplevelse med Mobile og Browser Real-User og Browser Syntetisk Monitoring.

Infrastruktursynlighed – Få dybere indsigt ved at korrelere server- og databaseydelse med applikationsydelse.

Virksomhedsovervågning i realtid – få forretningskendskab i realtid til it-drift, kundeoplevelse og forretningsresultater med Transaktion, Log, Browser og Mobilanalyse.

Appdynamics-

Microservice Management -En guide til bedste praksis

En mikroservice er en meget lille tjeneste med en veldefineret og åbent interface, der gør én ting og gør det godt. Microservices tilskynder til regelmæssig implementering, hvilket hjælper med at opnå den efterspurgte smidighed og fleksibilitet, som de fleste virksomheder søger. I denne e-guide adresserer vi seks vigtige udfordringer i styringen af ​​mikroservice ydelse og udforsker, hvordan man løser dem.

Læs guiden her

Appdynamics cloud_

Den ultimative guide til Hybrid cloud-overvågning

Der er ingen fælles cloud-regler og det er derfor, at virksomheder kører deres forretningskritiske applikations-arbejdsbelastninger på tværs af private og offentlige skyer. Bliv klogere på, hvordan du får den bedste cloud-overvågning af dine applikationer i denne e-bog.

Læs e-bogen

 

Appdynamics cloud

Top 10 tips til en succesfuld virksomhed Cloud Migration

AppDynamics ved, hvad der skal til for at dine apps får succes i skyen. Hver app er forskellig og den sky, du vælger, skal afspejle netop dette for at du opnår det bedste resultat.

AppDynamics giver en stærk platform til at administrere apps og deres ydeevne på tværs af multi-cloud miljøer, at overvåge brugeroplever og til at bevise forretningsfordelene ved en multi-cloud strategi.

Læs de 10 tips lige her 

AppDynamics kundecase – Charhartt

Carhartt bruger AppDynamics overvågning i realtid og app-performance management til at skabe bedre oplevelser for deres kunder ved at finde problemer, inden de overhovedet opstår. Carhartt så blandt andet, at ordrer faldt i deres backend, og de var dermed i stand til at reagere på det, før det påvirkede kundeoplevelsen.

AppDynamics kundecase – Alaska Airlines

Alaska Airlines har ry for fremragende kundetilfredshed og service, og scorede konsekvent “Højest i kundetilfredshed blandt traditionelle luftfartsselskaber i Nordamerika” i J.D. Power North America Airline Tilfredshedsundersøgelse i 12 år i streg. En del af at levere kundeservice i verdensklasse betyder at arbejde med virksomheder som AppDynamics for at sikre optimale digitale oplevelser for millioner af gæster hvert år.