IT As a service – er du træt af helt almindelige driftsopgaver, mangler du ressourcer in-house, drømmer du om at fokusere mere på dine egne produkter fremfor backup og vedligehold eller vil du bare gerne konvertere dine CapEx til OpEx?

As a service & Clouded – du kan blive snydt!

As a service kan være mange ting og man kan nemt blive snydt. Du kan som udgangspunkt ikke købe i clouden, men kun leje. Du kan eks. leje dig ind på ressourcer hos eks. Microsoft uden nogen form for support. Det kaldes en clouded-løsning og må ikke forveksles med en as a service løsning, som indeholder drift-delen oveni. Desværre er der nogle, der fejler her, da de tror, at de har sparet penge ved at smide alt i skyen. De glemmer bare, at en server i skyen også skal patches og holdes vedlige – men når de ikke har købt drift i skyen, så er der ingen der vedligeholder de servere, som man har lejet sig ind på i skyen.

Fællesnævneren for alt as a service hos os er vores eget MPLS netværk, der er bygget efter Cisco “Best Practsice”. Vores Globale WAN-netværk har en lukket forbindelse mellem alle vores POP’S, som er placeret rundt om i hele verden; Amsterdam, London, Singapore m.fl. Vores forbindelse ryger direkte ind gennem vores Cloud-porte, som er placeret i Aalborg og København. Desuden benytter vi Cisco IPSEC VPN til at lave en sikker opkobling fra din virksomhed – til vores nærmeste POP.

Kan jeg få As A Service?

I teorien kan alle former for virksomheder, organisationer og industrier, offentlige som private, vælge as a service og vi har en kundeportefølje inden for de fleste vertikaler. Dog er det ingen hemmelighed, at produktionsvirksomheder kan have svært ved at få hele deres infrastruktur op i skyen. Modsat har små virksomheder som oftest alt i skyen i forvejen (early adapters).

Det der virkelig har betydning for, om as a service er rigtig for en given virksomhed eller ej, er om du som virksomhed har et behov for drift, hvor oppetider, tilgængelighed og sikkerhed er et vigtigt parameter og hvor omkostningen ved at tingene ikke fungerer, uanset grunden, er store.  

Man ser ofte, at den offentlige sektor primært kører meget på udvalgte services; kommunikationsplatform, cloud service som Teams eller Webex, mens deres interne systemer typisk ikke er clouded, men dog stadigvæk driftet af en partner. Modsat ser man ofte, at private virksomheder vælger at cloude hele pakken. 

Alt IT As A Service – hvad kan man vælge?

Datacenter as a service

Datacenter as a service

Hele vores datacenter er pr. definition as a service. Du får én eller flere servere as a service. Disse kan deles op i flere klumper alt efter behov. F. eks. kan man vælge en Windows server as a service eller en fysisk klump jern med 8 cpu, 64 giga bit ram, og en Tbit storage as a service og så kan man selv dele dem op på virtuelle servere.

Derudover så er der stor forskel på, om man vælger at leje sig ind på en service (via Amazon) eller en server (via Microsoft). Vi tilbyder begge muligheder, dvs. hos os kan du både leje en sql server eller en klump jern. Kort sagt kan man sammensætte en løsning ud fra ens behov og til enhver tid skalere op eller ned.

Læs mere om vores datacenter

Network as a service

Network as a service

Network as a service er i bund og grund et nemt første skridt i skyen. Som oftest har man en bunke hardware, en bunke services, en bunke support, der udgør en samlet pris, som så bliver divideret ud på mdr. basis.

Ligesom alt andet as a service, så er den helt store fordel også her, at man til enhver tid kan skalere op og ned. Dertil skal det nævnes, at nogle ting er mere egnet end andet. Det kan eksempelvis være svært at købe én port. Modsat kan det være utrolig nemt at samle større ting i klumper. 

Med et netværk as a service får du blandt andet bedre oplevelser, mere sikkerhed og bliver mere agil i forhold til skalering – dermed kan du fokusere på din virksomhed, ikke på dit netværk.

Læs e-bog

Collaboration as a service

Collaboration as a service

Collaboration as a Service er for kunden, der ønsker at eliminere CapEx ved at gå over til en månedlig forbrugsmodel pr. CMS leverer cloud-baserede tjenester og dag 2 drift.

Implementering af en visuel arbejdspladsløsning kan dog give udfordringer, ikke mindst inden for indkøb og styring af hardware, software, uddannelse, vedligeholdelse og support. Vores samling af Collaboration-as-a-Service-løsninger overvinder disse forhindringer ved at pakke alt, hvad der er nødvendigt, ind i en simple pay-as-you-go-tjenester leveret gennem skyen.

Se Cisco’s Collaboration løsninger

Security as a service

Security as a service

 Vi kombinerer teknologier, intelligens og analytik med verdensklasse eksperter. Vi er Cisco og Microsoft Guldpartner og Cisco er den største virksomhed inden for cyber-sikkerhed i verden. Deres løsninger driver branchen inden for SASE, XDR og Zero Trust. Det hele integreres på Cisco SecureX, som er deres sikkerhedsplatform, der giver enkelhed, synlighed og effektivitet på tværs af din sikkerhedsinfrastruktur.

Læs e-bog

Client management as a service

Client Management as a service

Client management as a service indebærer blandt andet drift af pc’er, licenserne dertil samt slutbrugerne og supporten.

Nogle vælger at udvide således, at vi også vedligeholder selve pc’erne samt supporten dertil.

Cloud as a service

Cloud as a service

Uanset om du ønsker Cloud as-a-service fra egen cloud, hosted cloud, hybrid cloud eller public cloud fra enten Cisco, Amazon eller Microsoft, så kan vi hjælpe?

Vi hjælper med at forenkle den måde du opretter forbindelse på, beskytter på og bruger cloud’en på, i en multicloud-verden.

Læs mere om vores cloud

Fordele ved as a service!

Just my luck, no ice. Yes, Yes, without the oops! Must go faster… go, go, go, go, go! My dad once told me, laugh and the world laughs with you, Cry, and I’ll give you something to cry about you little bastard! Jaguar shark! So tell me – does it really exist?

God help us, we’re in the hands of engineers. God creates dinosaurs. God destroys dinosaurs. God creates Man. Man destroys God. Man creates Dinosaurs. God help us, we’re in the hands of engineers. Yes, Yes, without the oops! Must go faster… go, go, go, go, go!

Services & on-boarding procedure

Hvordan kommer du så i gang med as a service? Hos os sørger vi for, først og fremmest, at sætte et team sammen, der skal analysere, hvad det er kunden har, der skal flyttes. Samtidig laver vi en survey, der validerer, at alle de services kunden har, er egnet til at være clouded og/eller i hvilken grad de er egnet til det. Er de egnet til en public cloud eller til vores egen hybrid-cloud. Efterfølgende lægger vi netværksforbindelser ind og påbegynder migreringen af de aftalte services. Derefter følger en freeze-periode med RFC (request for change), hvor kunden ikke må lave ændringer i deres miljø. Dernæst udvælger man i fællesskab et tidspunkt, hvor man går i drift med løsningen successivt eller big bang. Vi tester løbende og sikrer at alt kører, som det skal og laver også en afsluttende performance test i det vi har leveret.

Retail

Transport & logistik

Advokater & revisorer

Finans & investering

Mediehuse

Produktion

Hvorfor så Lytzen IT?

Først og fremmest, så har vi mere end 15 års erfaring – i 2007 grundlage vi vores eget datacenter med hosted-løsninger, og har sidenhen udbygget det hele derfra. Den anden del er, at vi både er et Cisco guld hus og et Microsoft guld hus. Det gør, at vi besidder alle kompetencer på højeste niveau og dem er der ikke mange af Danmark. Foruden vores erfaring og ekspertise, så gør vores størrelse os mere agile end de store på markedet – og ikke nok med det, så gør vores størrelse også, at vores netværk og datacenter sidder sammen og ikke er splittet op i to forskellige afdelinger. Dermed kan vi reagere lynhurtigt. Endelig, så laver vi stort set udelukkende kundetilpasset løsninger og er dermed ikke bundet af out-of-the-box løsninger. Hos os er der ikke to kunder, som er ens og det er der heller ikke to løsninger der er

Nyhedsbrev

Skriv dit navn og din email-adresse i felterne herunder og tilmeld dig vores nyhedsbrev.