Lytzen IT’s BLOG

 

Velkommen til vores blog. Her finder du vores nyeste indhold.

Cloud og Managed Services

Cloud og Managed Services

Lytzen IT: En IT-leverandør med kompetence, kapacitet og nærvær. Managed Services er vores primære forretning med specialister inden for Datacenter, Netværksinfrastuktur, Unified Communication og Support.
Med Landsdækkende service og globalt footprint via egen infrastruktur i EU og Kina hjælper vi vores kunder med at opnå de konkurrencemæssige fordele der findes i digitalisering og AI

læs mere
Webex Arbejd hvor som helst

Webex Arbejd hvor som helst

I øjeblikket er der en hidtil uset stigning i fjern-arbejdspladser, rundt om i verden på grund af omstændigheder, der skyldes COVID-19. Hvis du bliver bedt om at arbejde hjemmefra – så står vi klar til at hjælpe dig og dit team med at forsætte jeres arbejde på en hvilken som helst enhed, med højkvalitets videomøder.

læs mere
Hyperflex – Fleksibilitet i datacentret

Hyperflex – Fleksibilitet i datacentret

Du har brug for infrastruktur, der kan følge dine data og øge hastigheden på din virksomhed. Cisco HyperFlex-systemer leverer netop det.
Du får cloud agilitet, skalerbarhed og “pay-as-you-grow”-økonomi plus fordelene ved multisite-computing i global skala.

læs mere
Meraki Cloud Managed IT

Meraki Cloud Managed IT

Alle Cisco Meraki-enheder administreres centralt og sikkert fra skyen ved hjælp af et enkelt webbaseret dashboard. Denne funktionsrige og intuitive arkitektur gør det muligt for brugerne at spare tid, reducere driftsomkostninger og løse nye forretningsproblemer i realtid.

læs mere
Cloud

Cloud

Cloud as-a-service – egen cloud, hosted cloud, hybrid cloud eller public cloud fra enten Cisco, Amazon eller Microsoft? Vi hjælper med at forenkle den måde du opretter forbindelse på, beskytter på og forbruger cloud’en på, i en multicloud-verden ved at tilbyde integrerede løsninger.

læs mere

Vores blogindlæg tilhører forfatterne. Så misbrug dem ikke. Men du er altid mere end velkommen til at dele dem, hvis du kender ”den rette person”, der også kunne være interesseret.