Cloud As-A-Service – Private, Public, Hosted, Hybrid Clouds?

Cloud as-a-service – egen cloud, hosted cloud, hybrid cloud eller public cloud fra enten Cisco, Amazon eller Microsoft? Vi hjælper med at forenkle den måde du opretter forbindelse på, beskytter på og forbruger cloud’en på, i en multicloud-verden ved at tilbyde integrerede løsninger.

 

Cloud as-a-service, har du overvejet det??

Fællesnævneren er Lytzen IT’s eget MPLS net, der er bygget efter Cisco “Best Practice”, placeret i Aalborg og København, og med adgang gennem alle de store fiberleverandører i Danmark og TDC DSL. Produkterne er hele Cisco’s Collaboration portefølje, en stor del af Cisco’s sikkerhedsportefølje, herunder f.eks. ASA, Sourcefire, Ironport og mulighed for ThreadGrid, der er beskyttelse mod Ransomware via Sandboxing. Der er også mulighed for at benytte vores datacenter til remote-backup og 2. site storage, hvilket giver markedets bedste mulighed for backup og lyn hurtig restore, hvis uheldet skulle være ude. Hvis du vælger at source virksomhedens internet ud gennem Lytzen IT’s cloud har vi endvidere mulighed for at beskytte mod DDOS angreb med Arbor og Arbor Cloud.

Cloud as a Service

Cloud as-a-service –

private

Med vores Cisco Cloud løsning får du et integreret fundament til din private sky, inklusive en on-demand infrastruktur, netværksoptimering, et intention-baseret datacenter og forenklet administration. Med vores Cisco Cloud portefølje kan du bygge hybride- og/eller private cloud-løsninger og samtidig bevare synlighed og kontrol over dit IT-miljø.

Læs mere her

Cloud as-a-service –

hybrid og multi

Dagens applikationer kender ingen grænser. Distribution på tværs af lokale-og offentlige skymiljøer er normen. Nu er det muligt for organisationer at få det bedste ud af begge miljøer og få dem til at arbejde som ét skyarkitektur, konstrueret med de bedste offentlige skyudbydere. Hold det enkelt og få dit Multi-cloud miljø til at fungere som ét.

Læs mere her

 

Cloud as-a-service –

hosted

Fleksibelt og smidigt Cloud-samarbejde. Før i tiden var en virksomheds server placeret lokalt på selve virksomheden, men med en hosted løsning er serveren placeret hos leverandøren. Det betyder blandt andet, at man slipper for at investere i dyrt udstyr, vedligeholdelse, backup, sikkerheds m.m. samt opdateringer af disse.

Læs mere her

Office 365

Lytzen IT er en Qualified Multitenant Hoster (QMTH), autoriseret af Microsoft til at hoste dine Windows virtuelle maskiner via et Microsoft Cloud Agreement abonnement eller Enterprise Agreement/MPSA på dedikeret- eller delte terminalservere. Yderligere er Lytzen IT også autoriseret til at hoste Office 365 ProPlus (E3 og E5 inkluderet), Project Online Professional samt Visio Pro til Office 365 abonnenter, der bruger Shared Computer Activation (SCA) teknologi.

Læs mere her

AWS Amazon

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) er en webtjeneste, der giver sikker og “resizable” computerkapacitet i skyen og som er designet til at gøre webskaleret cloud computing lettere for udviklere. Amazon EC2’s enkle webservice interface giver dig mulighed for at konfigurere kapacitet med minimal friktion. Det giver dig fuldstændig kontrol over dine computerressourcer og giver dig mulighed for at køre på Amazons dokumenterede computermiljø.

Læs mere her

Microsoft Azure

Microsoft Azure er Microsofts offentlige cloud computing platform, som du kan bruge til at bygge, udrulle og administrere programmer med og som giver adgang til storage i skyen fra 17 internationale datacentre verdenen over. Azure er en public cloudservice, der sikrer virksomheder og medarbejdere stabil applikationsdrift, uanset hvor i verden de befinder sig. Ligesom med andre offentlige skyplatforme, er det muligt at bruge Azure til data backup og disaster recovery.

Læs mere her

Cloud as a Service public

Public Cloud infrastruktur sikkerhed

Opdag nemt trusler, opnå synlighed og verificere overensstemmelse i din offentlige cloud-infrastruktur.

Se hvordan

Cloud as a Service

Email sikkerhed til Office 365

Få mere beskyttelse mod vira, phishing, ransomware, e-mail kompromis, malware og meget mere.

Beskyt din cloud email

Cloud as a Service

Sikkerhed til SaaS-applikationer

Få synlighed og kontrol til at muliggøre en sikker cloud adoption. Beskyt dine data, apps og skybrugere.

Se detaljerne her

Cloud as a Service

Cloud sikkerhedsvurdering

Udvikel en cloud-strategi, der opfylder behovet for privatlivets fred, sikkerhed samt behovet for at overholde diverse krav.

Læs mere her