Fremtidens Collaboration – Imponerende funktioner & revolutionerende løsninger

Opdag værdien af at kunne forbinde de rette mennesker med den rette information gennem det rette medie ved at benytte Cisco Unified Collaboration. Cisco er den eneste leverandør med en platform, der dækker netværket end-2-end samt markedsledende indenfor netværks- og kommunikationsløsninger til såvel offentlige som til private erhvervskunder. Nedbryd skellet mellem tid og sted og få bedre samarbejdsløsninger. 

Cisco Collaboration – gør Smartere, enklere og billigere

Unified Communication (UC) betyder kort og godt samlet kommunikation og omfatter både tale-, data- og video produkter og applikationer. UC er en åben og skalérbar platform til realtids kommunikation, som er baseret på skrivebords værktøjer, tilgængeligheds-indikatorer, mobil integration og intelligens i netværket.

Dette gør det muligt at strømline og effektivisere kommunikationen og produktiviteten i enhver virksomhed.

Collaboration

Collaboration

Vi tilbyder, i samarbejde med Cisco, en af de mest omfattende porteføljer indenfor kommunikations- og samarbejdsløsninger i branchen. Disse løsninger inkluderer IP-kommunikation, mobilitet, videokonferencer, chat samt software og interaktive TelePresence-oplevelser.

Læs mere

Collaboration

TelePresence

Cisco TelePresence er markedets nemmeste og mest dynamiske måde, hvormed spredte teams kan samarbejde. TelePresence benytter den standard IP-teknologi, der anvendes i virksomheder i dag og det kører på et integreret telefoni-, video- og datanetværk. 

Læs mere

Collaboration

Cisco Service

Eksplosionen af cloud-baserede applikationer har givet brugere flere valgmuligheder end nogensinde før. Cisco Cloud løsninger tilbyder en række samarbejdsværktøjer og tjenester, der kan udrulles i forskellige modeller. Her kan bl.a. nævnes; WebEX, Expressway, Communi-cations Manager, Jabber etc.

Læs mere

Kontaktcenter

Unified Contact Center hjælper dig med at levere proaktive og personlige kundeoplevelser til kontaktcentre med op til 24.000 agenter. Fejltolerancen hjælper med at sikre uafbrudt betjening. Omfattende rapportering giver dig den information, der er nødvendig for at kunne optimere dit kontaktcenters ydelse.

Læs mere

 

Omstilling

Cisco Unified Communications Manager  er et softwarebaseret omstillingsanlæg, der administrerer og overvåger tale- og videosamtaler samt beskeder og mails ved at samle alle applikationerne i ét og samme system.

Læs mere

 

Mobility er fremtiden

Mobiliser din organisation med Enterprise Mobility- og Wireless løsninger fra Cisco. Hjælp dine medarbejdere med at arbejde mere produktivt og sikkert, uanset hvor de er med en mobil arbejdsplads. Cisco har samlet disse løsninger i skyen, så du ikke behøver at bruge tid på installation, konfigurering, og administration.

Læs mere

 

Cloud services

Den moderne medarbejder benytter forskellige samarbejdsværktøjer; IP-telefoni, web-og videokonferencer, voice mail, mobilitet, desktop-deling, chat, tilstedeværelsesindikator mm. Cisco Cloud services supportere alle moderne arbejdsmetoder, enheder, apps samt alle Cisco multiplatforme.

Læs mere

Cisco Jabber

Med Jabber kan man kommunikere på sin fortrukne enhed. Det er muligt at afholde videokonference i høj kvalitet, ringe, chatte, se tilgængelighedsstatus, integrere virksomhedens telefonbog samt søge kolleger med bestemte kompetencer. Derudover kan man dele præsentationer, dokumenter og andet data hurtigt og nemt.

Læs mere 

WebEx

Foren medarbejdere, kunder og partnere, så de kan samarbejde uanset sted med skalérbar deling af tale-, video og indhold. Cisco WebEx-løsninger kan leveres via skyen, lokalt eller via hybride løsninger. WebEx er det ultimative samarbejdsværktøj og inkludere WebEx, WebEx Teams, WebEx Calling og WebEx Devices.

Læs mere 

Collaboration

Den Hybride Arbejdsplads 

Transformer den hybride arbejdsplads og vend sikkert tilbage til kontoret, forsæt med det sikre fjernarbejde og gør det hele letter med Webex: Webex er simpelt, pålideligt, yderst sikkert, og det giver alle en stemme.

Læs mere

 

Collaboration

Cloud Kontaktcenter

Oplev vores helt nye, næste generation af cloud contact center. Det helt nye Webex Contact Center giver kunderne de svar, de har brug for gennem den kanal, som de foretrækker; alt sammen med enestående hastighed og nøjagtighed.

Læs mere