Vi er de stolte sponsorer af Cykelnerven – samt en verden uden Sclerose

 

Cykelnerven – MS Challenge “Det, at danske virksomheder tager et stort socialt ansvar ved at støtte forskning i sclerose, har stor betydning og gør en mærkbar forskel. Ikke alene på, hvor mange penge vi som forening kan støtte forskningen med, men det er samtidigt et stort skulderklap til alle danskere, som har sclerose tæt inde på livet. Hvad end de selv har sygdommen eller er pårørende til én, der har”; fortæller Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, der er leder af eventafdelingen hos Scleroseforeningen.

Vi er de stolte sponsor af Cykelnerven – og dermed også en verden uden Sclerose

Cykelnerven er Scleroseforeningens #velgørenhedsevent, der samler penge ind til forskning i sclerose.

Hvert år kæmper 250 dedikerede cykelentusiaster sig til tops på de ikoniske, franske bjerge. Det før de for at indsamle penge til forskning i sclerose. Og ikke mindst, for at skabe opmærksomhed omkring sygdommen.

Her rammer deltagerne nogle af de allermest afgørende og ikoniske Tour de France-bjerge. De samme, som det officielle Tour de France-felt også lægger vejen forbi. Det er på disse sejes cykelrytteres trøjer, at vores logo er repræsenteret, og det er vi stolte af.

Cykelnerven

Cykelnerven – Danmarks længste cykel- og fundraising event

MS BIKE 2020 var en kæmpe oplevelse og succesen gentager sig igen i 2021. Så er du klar til på en udfordring, så saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i ultra cykelløbet MS BIKE 2021 +700 km på max 30 timer. Løbet er sportsligt en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt er det muligt for alle at deltage uanset hvilken fysisk formåen og sportslig ambition, man har. Når vi skriver, at alle kan deltage, så mener vi det. I bestemmer selv hvor langt i hver især ønsker at køre, hvad enten det er 20 km eller hele ruten på +700 km! Jo flere man er på holdet, jo større er fleksibiliteten, en ting er sikkert – alle vil blive maksimalt udfordret. Hvordan I vælger at gennemføre MS BIKE er helt op til jer.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Til sammenligning blev der til MS BIKE 2020 indsamlet imponerende 3.800 kr. pr. deltager, hvilket dermed også er deltagernes indsamlings mål for 2021.

Læs mere og tilmeld dig lige her