Lytzen Alarm

Udviklingen i samfundet fremtvinger et stigende behov for sikkerhed. Flere og flere virksomheder og private vælger at sikre sig mod tyveri, utidig indtrængen, ødelæggelse samt misbrug af fortrolig information. Fra tid til anden bør du, i samarbejde med en sikringskonsulent, gennemgå dit sikkerhedsniveau således, at  det passer til dit aktuelle behov. Sikring stiller store krav til viden om den komplekse teknik og de gældende forsikringsbestemmelser.

GE Security har udviklet et system, der integrerer adgangskontrol og tyverialarm i ét og samme kort. Det kan anvendes fra én dør og op til 64.512 døre – alle med integreret tyverialarm. Mulighed for Fjernkontrol og Adgangskort kan leveres som magnetstri-bekort eller som berøringsfrie brikker. Systemet kan kommunikere via netværk ved at anvende ATS 1806 TCP/IP modul, der er godkendt til transmission af alarmer via netværk/ADSL. Dette gør det muligt eksempelvis at til-/frakoble via software samt at sætte flere ATS centraler på samme netværk. ATS er udviklet på en sådan måde, at man kun behøver én central til alle sikrings-opgaver uanset installationens omfang. Systemet er godkendt i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension.

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Hold styr på hvem der har adgang til din forretning, virksomhed eller bolig med et unikt, brugervenligt og fleksibelt kontrolsystem, som er produceret i højeste kvalitet.

videoovervågning

Videoovervågning

Tv-overvågning er et af de mest effektive redskaber, når din forretning, virksomhed eller bolig skal sikres. Vi har et bredt sortiment af produkter og løsninger som kan tilpasses og skaleres efter behov.

Tyveri-alarm-

Tyverialarm

Vores tyverialarmer kan skaleres efter behov – fra én enkel trådløs alarmcentral til en helt stor og integreret løsning der kombinerer tyverialarm, adgangskontrol og TV-overvågning i én og samme løsning.

Brandalarm

Brandalarm

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige brandalarmer, som kan tilpasse til forskellige typer af virksomheder, situationer og til private boliger. Vi benytter udelukkende godkendte røg- og brandalarmer i højeste kvalitet.

Teknisk-alarm

Tekniskalarm

Undgå dyrer driftsforstyrrelser med en tekniskalarm som overvåger tekniske installationer såsom pumper, strøm, temperatur, vand, kølerrum, køle/fryseanlæg mm.

Døgnservice

Døgnvagt

Hos Lytzen IT tilbyder vi et bredt udvalg af  sikringsydelser og alarmer og vores døgnvagt står klar 24/7 til at rykke hur- tigt ud, hvis uheldet er ude.

Kontakt

Hos Lytzen Alarm tilbyder vi udelukkende produkter af højeste kvalitet

Som indeholder smarte funktioner, avanceret programmer, ubegrænset tilvalg og meget meget mere.
Kontakt