Få et Gratis Access Point

Dansk – Introduktion til cloud switching

Deltag på dette Cisco Meraki webinar tirsdag den 19 juni og modtag et gratis Access Point. Registrer dig på dette link allerede i dag

Kom med Cisco Meraki på en virtuel tour af deres switche. Meraki switche giver cloud baseret synlighed og kontrol over dit netværket uanset hvor du befinder dig i verden. Få indblik i tusindvis af porte og online diagnosticeringsværktøj som medvirker til en forbedret daglig drift af dit netværk. Kvalificerede deltagere modtager en gratis Cisco Meraki MS220-8p switch inklusiv en 3 års licens efter deltagelse. Tilmeld dig allerede i dag ved at klikke på billedet

Kontrolcentret i skyen

Cisco Meraki går i alt sin enkelthed ud på, at en virksomheds lokale filial får tilknyttet en række access points (AP’er), som bliver koblet op i mod virksomhedens management tool i skyen igennem en router fra Cisco eller andet it-selskab. Den centrale it-afdeling kan gennem dette management tool styre og kontrollere politiker, såsom at spærre for bestemme hjemmesider, få indblik i specifikke applikationers performance i netværket og på den måde få et overblik over, om der på nogle sider eller applikationer er så stor trafik, at det skaber netværksflaskehalse.

SPØRG EN EKSPERT

Cisco Meraki Traffic Shaper

Den første intelligente båndbreddekontrol for det trådløse netværk. Cisco Meraki Traffic Shaper tillader administratorer at se præcis, hvordan deres netværk bruges og reservere båndbredde til kritiske applikationer samtidig med, at det begrænser brug af rekreative netværk.

Den analyser netværkstrafik gennem applikation eller applikationsklasse, håndhæver politikker for trafik-formgivning (f.eks. begrænser hver brugers peer to peer trafik). Samtidig kan du holde dig opdateret med hundredvis af løbende opdaterede ansøgningsskrifter samt prioritere kritiske applikationer ved hjælp af QoS-politikker

Læs mere her…

Cisco Meraki VPN

Sikker fjernadgang gør det nemt at udvide virksomhedens LAN til eksterne websteder uden at kræve, at alle klienter og enheder har klient VPN software. Kolleger der sidder i underafdelinger, på hjemmekontoret eller som er på vejen kan oprette en lige så sikker forbindelse til virksomhedens e-mailserver, fildeling og central PBX, som hvis de sad på hovedkontoret, samtidig med at de har adgang til lokale ressourcer, som printere, lokale drev mm.

Med denne løsning for du sikker Office Network Experience fra ethvert sted, skalerbarhed til 1.000 af fjerntliggende websteder, sikkerhedspolitisk håndhævelse på netværkskanten og nul AP forud konfiguration. Den fungerer med alle Meraki MR-serien adgangspunkter og er inkluderet med Meraki Enterprise licens.

Læs mere her…

Cisco Meraki Location Analytics

Multi-site analyse og rapportering af brugere med WiFi-enheder. Forstå fodtrafik og lokationsbaseret brugeradfærd. Merakis cloud-managed trådløse adgangspunkter (AP’er) er udstyret med evnen til at detektere brugernes tilstedeværelse baseret på probe requests beaconing (forud installeret advarselssignaler) fra WiFi-enheder (f.eks. smartphones, bærbare computere og tablets). Ved at eksportere denne data til Meraki-skyen for dybdegående analyse giver Meraki real-time analytics informationer om tilstedeværelsen af ​​WiFi-enheder med intuitiv og brugerdefinerede grafer, hvilket giver et nyttigt indblik i tendenser, som fodtrafik baseret på tidspunktet på dagen, nye versus gentagende besøgende samt de besøgendes dvæle tid.

 Læs mere her…

Cisco Meraki Air Marshal (WIPS)

Real-Time Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) – Merakis cloud-styrede trådløse adgangspunkter (AP’er) kommer udstyret med Air Marshal, en indbygget trådløs indbrudsdetektering og et forebyggelsessystem (WIDS / WIPS) til hot detection og attack oprydning. AP’er der er konfigureret i Air Marshal-tilstand, scanner deres miljø i realtid og tager forebyggende handlinger baseret på intuitive brugerdefinerede præferencer.

Air Marshal er udstyret med en intelligent cloud-baseret heuristikmotor, designet til at opdage og rådgive omkring sofistikerede angreb. AP’er vil overvåge og inspicere trådløs trafik som sondeforespørgsler og disassociation pakker for at identificere afvigelse fra normal adfærd. Angrebsprofiler er organiseret i kategorier som rogue SSIDs, AP spoofs og packet floods, der effektiviserer klassificeringen og responstid fra en netværksadministrator.

Læs mere her…

Cisco Meraki Cloud Management

Merakis skybaserede styring giver centraliseret synlighed og kontrol over Meraki’s trådet og trådløse netværkshardware uden den omkostning og kompleksitet, som trådløse controllere eller overlay styringssystemer har. Integreret med hele Merakis produktportefølje giver cloud management feature enkel, skalerbar og intuitiv centraliseret styring til netværk af enhver størrelse.

Meraki hardwareprodukter er bygget op fra bunden og tilpasset cloud management. Som følge heraf kommer de ud af kassen med centraliseret kontrol, lag 7 enhed og applikationssynlighed, real-time web-baseret diagnostik, overvågning, rapportering og meget mere. Meraki netværket implementeres hurtigt og nemt uden uddannelse eller dedikeret personale. Desuden giver Meraki et rigt sæt funktioner, som tillader fuldstændig kontrol over enheder, brugere og applikationer samt giver mulighed for fleksible adgangspolitikker og god sikkerhed uden meromkostning eller kompleksitet.

Læs mere her…

Cisco Meraki Cloud Managed Phone

Cisco Meraki MC74 er en premium VoIP-telefon (Voice over IP) med et elegant design med en 7″ touchscreen display. Den repræsenterer en frisk tilgang til den notorisk komplicerede og uensartede verden af telefoni, den udnytter skyens kraft til at eliminere traditionelle PBX. MC74 giver en enkel og intuitiv styring samt evnen til at integrere med forretningsapplikationer.

Meraki Communications telefoner nyder godt af nul-touch implementering. Med kun et serienummer kan netværksadministratoren eksternt konfigurere telefonen til en bruger eller et mødelokale. Når den er online, vil den automatisk forbinde til skyen, trække dens konfiguration ned og inden for få sekunder være klar til at foretage opkald. Ved hjælp af Meraki dashboard er netværksadministratoren i stand til at administrer alle væsentlige features: gennemgå opkaldsstatistik, konfigurere advarsler, opsætte konferencelokaler, administrere en kontaktmappe og opsætte interaktiv- stemme-respons menuer.

Læs mere her…

Det kan Cisco Meraki gøre for dig

I videoen kan du få en lille indblik i, hvordan et stort universitet diskuterer, hvordan Cisco Meraki løste deres behov for en højtydende, omfattende it-løsning med system-dækkende synlighed. Har du lyst til at prøve det selv, så book tid til en demo her!

Book demo her!

Meraki-netværket: Cloud styrede sikkerhed!

Se hvor nemt det er at installere, tilslutte og sikre dit netværk med Meraki MX Security Appliance