Nu er det lige så nemt at samarbejde på afstand, som hvis du var der selv

Kender du det? Du deltager i et telefon- eller videomøde, fordi du arbejder hjemme eller fra en anden lokation. Det er svært at høre alle mødedeltagere tydeligt. Nogen i mødelokalet rejser sig og skitserer noget på whiteboardet, mens en anden forsøger at forklare dig, hvad der bliver tegnet. Du prøver til gengæld – uden det store held – at forklare den anden vej, hvordan du mener, at skitsen kan forbedres. Bare du dog på trods af den fysiske afstand selv lige kunne tegne på boardet, hvad du mener…

Det kan du nu!

Arbejd sammen som ét team, selv om I ikke sidder samme sted

Det spritnye Cisco Spark Board, der næsten lige er landet i Danmark, er både videoskærm, whiteboard og touchscreen i én enhed. Her kan I samarbejde og dele indhold med hinanden online, så alle mødedeltagere har oplevelse af at deltage i det samme møde, på samme tid.

Lad os fortælle dig mere om, hvor smart og nemt det hele fungerer
– aftal et tidspunkt, hvor vi kan ringe dig op!

BOOK MØDE HER

Et board – mange devices

I behøver kun ét Spark Board for at samarbejde – når det er monteret på væggen i mødelokalet, er I klar til at gå i gang. Deltagerne, der ikke befinder sig i mødelokalet, benytter nemlig den enhed, de har i forvejen og er vant til at arbejde på: mobil, tablet,
PC eller Mac.

Læs mere her…

Vær en aktiv mødedeltager, også på distancen

Din mobil, tablet, pc eller Mac kobler du op mod Spark Boardet i mødelokalet, så du hele tiden kan følge med i, hvad der foregår – og det er også direkte fra din mobil, tablet, pc eller Mac, at du selv kan opdatere på Spark Boardet.

Læs mere her…

Spark boardet husker jeres idéer, også dem I kom til at kassere ved en fejl

Med Spark Boardet kan du spole tiden tilbage til den version af jeres skitse, som I havde på tavlen for ti minutter siden. Spark Boardet gemmer nemlig historikken. Derfor kan Spark Bordet også være smart at bruge, selv om alle mødedeltagere sidder i samme lokale.

Læs mere her…

Vær en del af teamet, selv om du ikke er tilstede

I videoen kan du få en lille smagsprøve på, hvordan Cisco Spark fungerer – og får du lyst til at prøve det selv, så book tid til en demo her!

Book demo her!

Og så gør det ikke noget, at det ser godt!

Cisco Spark Board erstatter dine videoskærme, whiteboards, telefoner, kameraer, mikrofoner og ikke mindst, alle kablerne, med én elegant enhed.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Hent hele databladet for Cisco Spark Boardet her

DOWNLOAD