Gode oplevelser, større effektivitet og problemfri kommunikation

Cisco Collaboration kombinerer voice-, video-, møde- og beskedtjenester, der giver dig styrken til at få gjort mere. Det betyder personlig og effektiv kommunikation med kolleger og kunder, både på kontoret og når du er på farten. Nu kan du komme tilbage til rigtige, personlige samtaler, ansigt til ansigt, og samarbejde, der virkelig fungerer.

Arbejd sammen som ét team, selv om I ikke sidder samme sted

Teams og teammedlemmer fra forskellige kontorer kan holde kontakten og tage beslutninger i realtid via konferencer. De kan holde sig opdateret, uanset som de arbejder i felten, ved deres skrivebord eller i et teamlokale, og give hinanden indblik i de daglige aktiviteter og nye politikker.

Lad os fortælle dig mere om, hvor smart og nemt det hele fungerer
– aftal et tidspunkt, hvor vi kan ringe dig op!

BOOK MØDE HER

Alt-i-en Videokonference

Cisco WebEx er verdens førende alt-i-en konferenceløsning, der integrerer lyd, video og webkonferencer, hvilket giver brugerne uanede muligheder for at præsentere, dele og samarbejde i forskellige dokumenter og programmer. Cisco WebEx er fuldt integreret med Cisco Spark, telefonmøder's mødetjeneste og kan hjælpe til at effektivisere det daglige arbejde og reducere behovet for rejser og dertil-hørende omkostninger og tidsforbrug. Uanset hvor du befinder dig, er det let at starte eller deltage i et online møde.

Læs mere her…

Mødet som finder dig!

Cisco Spark er en global samarbejdssky, som gør det lettere for virksomheder at ekspandere både lokalt og internatio-nalt, eftersom de kan samle al intern kommunikation som telefoni, videokonference, virtuelle mødelokaler og chat sikkert i én cloud-platform. Samtidig er Cisco Spark så smart, at hvor andre samarbejdsløsninger kræver, at man fx finder adgangskoder og links i kalenderinvitationer, vender Spark tingene på hovedet, så mødet finder medarbejderen.

Læs mere her…

Opbyg loyalitet og varige forhold

Cisco Customer Care – Væk er dagene med “one-size-fits-all” kontaktcentre. Kunder forventer hurtigere svar, personlig service og øget tilgængelighed. De ønsker service, når som helst, hvor som helst og via en hvilken som helst enhed. Personlig kundepleje er nu reglen, ikke undtagelsen.

Læs mere her…

Vær en del af teamet, selv om du ikke er tilstede

I videoen kan du få en lille smagsprøve på, hvordan Cisco Collaboration Systemet fungerer – og får du lyst til at prøve det selv, så book tid til en demo her!

Book demo her!

Flere penge
til firmafesten!

Problemfrit virtuelt samarbejde gør det muligt at skabe bedre og mere personlige relationer til dine kunder og holde kontakten med eksperter andre steder med et øjebliks varsel og uden høje rejseomkostninger eller forsinkelser. Du kan også spare penge på kontorplads, rekruttering og efteruddannelse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ALLEREDE I DAG!

Hent hele Cisco Collaboration e-bogen her

DOWNLOAD