Lytzen IT tilbyder Cloud produkter ud af egen cloud eller public cloud fra enten Cisco, Amazon eller Microsoft.

Fællesnævneren er Lytzen IT’s eget MPLS net, der er bygget efter Cisco Best Practice, placeret i Aalborg og København, og med acces gennem alle de store fiberleverandører i Danmark og TDC DSL. Produkterne er hele Cisco’s Collaboration portefølje, en stor del af Cisco’s sikkerhedsportefølje, herunder f.eks. ASA, Sourcefire, Ironport og mulighed for ThreadGrid, der er beskyttelse mod Ransomware via Sandboxing. Der er også mulighed for at benytte vores datacenter til remote-backup og 2. site storage, hvilket giver markedets bedste mulighed for backup og lyn hurtig restore, hvis uheldet skulle være ude. Hvis du vælger at source virksomhedens internet ud gennem Lytzen IT’s cloud har vi endvidere mulighed for at beskytte mod DDOS angreb med Arbor og Arbor Cloud.

Når du vælger Lytzen IT’s Cloud ved du hvor dine data er, hvordan du kommer til dem og ikke mindst hvordan du kommer derfra igen.

Fremtidens valg: Private, Public, Hosted- og/eller Hybride Cloud’s

Kombinér kontrol, sikkerhed og ydeevne fra de private cloud’s med den fleksibilitet, økonomi, og hastighed, som de offentlige cloud’s kan tilbyde.

Private Cloud

Private Cloud tilbyder en ideel måde at løse nogle af dine organisationens største forretningsmæssige- og teknolog-iske udfordringer. En privat cloud kan levere IT som en service. Dette hjælper med at reducere omkostningerne, øge effektiviteten, og bring innovative nye forretningsmo-deller til at gøre din virksomhed mere fleksibel og effek-tiv, samtidig med at operationer og infrastruktur forenk-les.

Med vores Cisco Cloud portefølje kan du bygge komplette hybride- og/eller private cloud-løsninger og samtidig be-vare synlighed og kontrol over dit IT-miljø. Cisco’s mar-kedsledende UCS Integreret infrastruktur giver en gen-nemtestet platform designet til meget effektive og auto-matiserede cloud implementeringer.

Læs mere her…

Hybrid Cloud

En hybrid cloud refererer til et cloud computing miljø, som benytter en kombination af on-premises-, private- og offentlige cloud tjenester med orkestrering mellem plat-formene. Ved at tillade at arbejdsbelastningen bevæger sig mellem den private og offentlige cloud i takt med at omkostninger og behov ændrer sig, giver den hybride cloud virksomheder større fleksibilitet samt mulighed for flere data installationsindstillinger.

Den hybride cloud’s fleksibilitet og skalerbarhed elimine-rer behovet for at foretage massive anlægsinvesteringer for at kunne rumme en kortsigtede efterspørgsel – skær ned på IT-investeringerne, betal kun for de ressourcer, som din virksomhed bruger, bevar fuld kontrol og sikker-hed og udvid dit eksisterende datacenter.

Læs mere her…

Hosted Cloud

Før i tiden var en virksomheds server placeret lokalt på selve virksomheden, men med en Hosted løsning er ser-veren placeret hos leverandøren. Det betyder blandt and-et, at I slipper for at investere i dyrt it-udstyr, vedligehold-else, backup, nødstrøm, sikkerheds-foranstaltninger og opdateringer af disse.

Når man skal vælge cloud- og hosted løsninger, handler det om at vælge den eller de løsninger som passer netop din virksomhed og giver de bedst mulige konkurrence-mæssige fordele. Hos Lytzen IT tilbydes løsninger i form af; Backup, Storage, Netværksovervågning, Unified Com-munication, Mail- og Web Scanning samt Sikkerhed. Disse løsninger kan leveres både enkeltvist og samlet.

Læs mere her…

Public Cloud – Office 365

Lytzen IT er en Qualified Multitenant Hoster (QMTH), autoriseret af Microsoft til at hoste dine Windows virtuelle maskiner via et Microsoft Cloud Agreement abonnement eller Enterprise Agreement/MPSA på dedikeret- eller delte terminalservere. Yderligere er Lytzen IT også autoriseret til at hoste Office 365 ProPlus (E3 og E5 inkluderet), Project Online Professional samt Visio Pro til Office 365 abonnenter, der bruger Shared Computer Activation (SCA) teknologi.

Læs mere her…

Public Cloud – AWS Amazon

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) er en webtjeneste, der giver sikker og “resizable” computerkapacitet i skyen og som er designet til at gøre web-skaleret cloud computing lettere for udviklere. Amazon EC2s enkle webservice interface giver dig mulighed for at konfigurere kapacitet med minimal friktion. Det giver dig fuldstændig kontrol over dine computerressourcer og giver dig mulighed for at køre på Amazons dokumenterede computermiljø.

Amazon EC2 reducerer den tid, der kræves for at starte nye server instanser til få minutter, så du hurtigt kan skalere kapacitet, både op og ned, som dine computerkrav ændres. Samtidig ændrer Amazon EC2 økonomien i computing ved at tillade dig kun at betale for den kapacitet, som du rent faktisk bruger.

Læs mere her…

Public Cloud – Microsoft Azure

Microsoft Azure, tidligere kendt som Windows Azure, er Microsofts offentlige cloud computing platform,  som du kan bruge til at bygge, udrulle og administrere programmer med og som giver adgang til storage i skyen fra 17 internationale datacentre verdenen over. Azure er en public cloud service, der sikrer virksomheder og medarbejdere stabil applikationsdrift uanset, hvor i verden de befinder sig.

Ligesom med andre offentlige skyplatforme, er det muligt at bruge Azure til data backup og disaster recovery. Derudover kan Azure også bruges som et alternativ til dit eget datacenter. I stedet for at investere i lokale servere og opbevaring vælger nogle organisationer at køre nogle eller alle deres forretningsapplikationer i Azure.

Læs mere her…

Public Cloud infrastruktur sikkerhed

Opdag nemt trusler, opnå synlighed og verificere overensstemmelse i din offentlige cloud-infrastruktur.

Se hvordan…

Email sikkerhed til Office 365

Få mere beskyttelse mod phishing, ransomware, virksomheds e-mail kompromis og meget mere

Beskyt din cloud email…

Sikkerhed til SaaS-applikationer

Få synlighed og kontrol til at muliggøre en sikker cloud adoption.

Se detaljerne her…

Cloud sikkerhedsvurdering

Udvikel en cloud-strategi, der opfylder behovet for privatlivetsfred, sikkerhed samt behovet for at overholde og forretningsmæssige krav.

Læs mere her…

5 minuters overblik

Se et cloud hack

Forenklet multicloud

Kontakt

Spørg vores eksperter

Kunne du tænke dig en gennemgang af dit cloud miljø, få en snak omkring mulighederne for at få din forretning op i skyen, eller har du blot et spørgsmål så kontakt os i dag
Kontakt