.

Job & Karriere

Søger du nye udfordringer og vil du have indflydelse på din egen arbejdsgang?

Vi er blandt Danmarks førende inden for vores branche med en årlig vækst på godt 25 % og vi forventer, at vores nuværende og kommende kollegaer kan tage os endnu længere – vi ved nemlig godt, at det udelukkende er vores dygtige medarbejderes for-tjeneste, at det går så godt. Vi har en omhyggelig tilgang til vores rekrutteringsproces og  ansætter kun de bedste. Dette sikrer at vores virksomhed kan forsætte med at vækste og være på forkant med de nyeste teknologier – samtidig sikrer det også, at vores nye kollegaer hurtigt og enkelt kan finde fodfæste i vores virksomhedskultur.

Vores hold af eksperter

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med vores hold af eksperter? Hvis du er engageret, motiveret og kompetent, kan vi til-byde dig et spændende arbejdsmiljø med branchens bedste kollegaer. Vi ved, at de faglige kompetencer er i orden hos hver ene-ste kollega. Derfor tilbyder vi et arbejdsmiljø, hvor vi roligt kan stole på hinanden, og det giver en sund respekt blandt kollegaer både fagligt og menneskeligt.

Forventninger

Vi forventer, at du er lige så kompetent som dine kommende kollegaer, eller i hvert fald godt på vej til at blive det – og vi ser helst, at du har erfaring fra ligende stillinger. Samtidig forventer vi, at du både evner at løse opgaver selvstændigt og samarbejde i teams. Vi ser gerne, at du har et højt drive, engagerer dig i alt hvad du har med at gøre samt at du udviser service over for vores kunder på samme høje niveau, som du udviser din faglige stolthed. Ikke mindst forventer vi, at du har viljen, motivationen og modet til at være med helt i front.

Vi tilbyder, at du kan blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor der er plads til personlighed. Samtidig tilbyder vi  en ener-gisk og uformel arbejdsplads med branchens bedste kollegaer. For den rette kandidat er her jobbet, hvor der er rig mulighed for personlig udvikling gennem sparring og en personlig uddannelsesplan samt meget stor indflydelse på jobbets indhold. Her får du rigeligt med udfordringer, krævende opgaver og gode muligheder for at gøre karriere. Du får en arbejdsgiver, der prioriterer uddannelse samt faglig- og personlig udvikling højt. Alt i alt, får du et godt job hos Lytzen IT

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer der brænder for at arbejde i vores branche. Derfor modtager vi gerne uopford-rede ansøgninger. Du skal være opmærksom på, at vi udelukkende tager kontakt såfremt at der forfindes et direkte match mel-lem din jobprofil og vores fremtidige forretning. Samtidig vil vi opfordre dig til løbende at følge med i vores opslag af ledige stil-linger. Når du sender os en ansøgning, så fortæl os hvem du er, din baggrund og dine erfaringer samt hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Fortæl også gerne, hvorfor du ønsker at blive en del af Lytzen IT. Alle uopfordrede ansøgninger behandles for-troligt.

Send venligst din uopfordrede ansøgning samt CV til job@lytzenit.dk

Kompetenceudvikling & efteruddannelse

Hos os er kompetenceudvikling blandt vores medarbejdere en topprioritet. Vi mener, at en rummelig arbejdsplads er fundamen-tet for at drive en god forretning og det starter med vores medarbejdere. Én gang om året tager vi en snak med hver enkel med-arbejder. Her går vi i dybden med den enkelte medarbejders ønsker i forhold til faglig- og personlig udvikling samt den generelle trivsel. Det er jo trods alt det vigtigste.

Vi arbejder kontinuerligt på at sammensætte de helt rigtige tilbud for den enkelte medarbejder. Da vi mener, at kvaliteten af hver enkel medarbejders arbejde altid skal være i fokus giver det god mening, at vi gør en aktiv indsats for at tilsikre, at disse kvaliteter videreudvikles, udvides og udfordres både fagligt og menneskeligt gennem uddannelsestilbud og teambuilding. Dette har vi valgt at gøre ved at stille en masse grundydelser til rådighed for den enkelte, men samtidig er vi lydhør over for, at den enkelte medarbejder har ønsker om mere og andre former for kompetenceudvikling. Derfor er der rig mulighed for, at du kan videreudvikle dine faglige kompetencer i den retning du ønsker. Dette gælder alle personalegrupper.

.

Ledige stillinger

  • Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer der brænder for at arbejde i vores branche. Derfor modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger.
  • Send venligst din uopfordrede ansøgning samt CV til job@lytzenit.dk

.

Vores lokationer

  • Aalborgvej 94, 9800 Hjørring,
  • Birk Centerpark 24, 7400 Herning,
  • Dybendalsvænget 2, 2630 Tåstrup
  • Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst

.

Kundeservice tlf.: +45 88 32 87 88,
CVR 26195403, info@lytzenit.dk