Velkommen til Lytzen IT

Vi er en veletableret og landsdækkende netværks- og kommunikationsvirksomhed med afde-linger i Hjørring, Herning & København. Vores certificerede specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Netværk, Netværkssikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Da-tacenter, Rådgivning, Support samt Disaster Recovery

Vi har ekspertisen, referencerammen samt teknologien til at sikre, at vores kunder altid har ad-gang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektivi-serer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Fordi vi har en værdiskabende tilgang, hvor der udvikles løsninger på baggrund af indgående kendskab til “Best Practise” samt evnen til at forstå vores kunders forretningsplatform, er vi blandt landets fortrukne serviceleverandør af netværks- og kommunikationsløsninger til såvel offentlige som private kunder.

Hvem er Lytzen IT

Vores mission er således først og fremmest at tilbyde kernekompetencer med fokus på moder-ne virksomheders netværk-, sikkerheds- og IP-kommunikationsløsninger og services, men sam-tidig også at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske og innovative løsning-er, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samtidig med, at det giver vores kun-der en konkurrencemæssig fordel.

Vi vil ikke bare være en leverandør. Vi vil arbejde på at blive vores kunders foretrukne valg af samarbejdspartner indenfor IT- løsninger og IP-kommunikation. For at nå det mål, vil vi arbej-de målrettet med;

– Gennem effektiv projektledelse at holde det vi lover
– Gennem højt kvalificerede medarbejdere at tilbyde den bedste løsning
– At skabe et godt arbejdsmiljø til glæde for kunder og kolleger
– At skabe kontrolleret vækst

– Det handler om kundernes forretning
– Vi skal være nærværende
– Kun det bedste er godt nok
– Udvikling er vejen frem

Vores certificeringer

 • CCIE – Cisco Certified Internetwork Expert Routing and Switching
 • CCNP – Cisco Certified Network Professional
 • CCVP – Cisco Certified Voice Professional
 • CCDA – Cisco Certified Design Associate
 • CCNA – Cisco Certified Network Associate

Mød vores team

Christian Foghsgaard
Christian FoghsgaardSalgsdirektør
Søren Ole Søndergaard
Søren Ole Søndergaard Adm. Direktør
Matthew Thomas Clark
Matthew Thomas ClarkTeknisk Chef

Cisco Guldpartner – branchens fineste kvalitetsstempel

Hos Lytzen IT mener vi, at det godt kan betale sig at investere i partnere, medarbejdere og certificeringer. Ved at investere i netop dette sikrer vi, at vi løbende er på forkant- og/eller up-to-date med de nyeste netværksteknologier. Dette gør det muligt for os at tilbyde vores kunder den nyeste teknologi, den bedste service og de mest kompetente medarbejdere på tværs af netværk og fagområder.

Hos Lytzen IT har alle medarbejdere en uddannelsesplan udarbejdet efter den enkeltes personlige mål om faglig udvikling. Desuden tilbyder Lytzen IT ekspertise inden for design og implementering af netværk samt professionelle serviceydelser til vedligeholdelse og optimering af netværksdrift.

Lytzen IT er udnævnt til Guldpartner hos Cisco Systems, som er markedsledende inden for netværks- og kommunikationsløsninger samt udstyr til såvel offentlige som til private virksomheder. Dette er sket på de tekniske områder, der hedder Advanced Routing Switching og Advanced Collaboration Architecture, og der er tale om en blåstempling, hvor det både er blevet dokumenteret, at vi har et antal special uddannede medarbejdere med dyb viden og erfaring med Cisco’s produkter og værktøjer og at vi har styr på arbejdsgangene omkring emner som projektledelse, risikovurdering og fejlhåndtering. Dette stiller samtidig krav til at vores medarbejdere løbende vedligeholder eksisterende og opnår ny certificeringer og specialisering indenfor vores fagområder.

Cisco Guldpartner – hvilken betydning har det?

Med en Cisco Guldpartner Certificering er det muligt at tilbyde den bredeste vifte af ekspertise inden for følgende områder:

 • Enterprise Networking,
 • Security,
 • Collaboration,
 • Cloud
 • Data Center Virtualization og
 • SP Technology.

Gold Certificeret Partnere har også integreret det dybeste niveau af Cisco Life-Cycle-Services ekspertise i deres tilbud og demonstrere et målbart højt niveau af kundetilfredshed.

NetApp Guldpartner

NetApp er hurtigt blevet anerkendt som en brancheførende udbyder af innovative  storage- og data management-løsninger for fysiske, virtuelle og cloud-miljøer, der hjælper kunder over hele verden med at gemme, håndtere, beskytte og opbevare virksomhedens mest værdifulde aktiver: deres data.

Vores samarbejde med NetApp som guld partner betyder, at vi kan designe, installere og supportere NetApp storage løsninger. Vi kan også levere Flexpod løsninger, der kan integreres med Cisco UCS og som muliggøre en mere omkostningseffektiv infrastruktur for datacentret.

Vores tilfredse kunder