Cisco Umbrella – Beskyt dine brugere overalt

Dine brugere opretter forbindelse fra mange forskellige lokationer og enheder. De har ikke længere brug for VPN’et for at få arbejdet færdigt – de bruger cloud services. Hvad nu hvis du havde en hurtig og nem måde at beskytte brugerne på, uanset hvor de vælger at oprette adgang internettet?


Få den rigtige cybersikkerhed

Lad ikke hackere stjæle dine gode idéer – få den rigtige sikkerhed

Læs e-bogen her…

Den ultimative vejledning til cybersikkerhed, så du får et bedre overskud

Sikkerhed skal ikke være en stopklods. Hvis det gøres rigtigt, kan du få endnu mere vækst.

Læs mere her…

Sådan kan en integreret tilgang til sikkerhed betyde, at du sparer tid og penge

Din virksomheds potentiale bør aldrig være tynget ned.

Hent Forresters rapport her…

Har i stadigvæk problemer med malware? Vi er ikke overrasket! 

Flere af dine filialer forbinder direkte til internettet i stedet for at backhauling trafik til hovedkvarter. Det efterlader dig med begrænset eller ingen synlighed i forhold til de trusler, der er målrettet mod disse brugere. Hvad hvis du kunne beskytte dine filialer uden at tilføje et andet apparat eller implementere endpoint-sikkerhed? Det kan du nu med Cisco Umbrella

Lad os fortælle dig mere om, hvor smart og nemt det hele fungerer
– aftal et tidspunkt, hvor vi kan ringe dig op!

BOOK MØDE HER

Cisco Umbrella – beskyt skyen med skyen

Som branchens første sikre internetgateway i skyen giver Cisco Umbrella den første forsvarslinje mod trusler på in-ternettet. Fordi Umbrella leveres fra skyen, er det den nemmeste og hurtigste måde at beskytte alle dine brugere på. Cisco Umbrella bruger internettets infrastruktur til at blokere tvivlsomme destinationer, før en forbindelse nogensinde bliver etableret. 

Læs mere her…

Cisco Talos – Brancheførende Intelligens

For hver sikkerhedsmedarbejder, der arbejder for at beskytte vores data, er der mellem tre og fem hackere, der arbejder for at udnytte det. Cisco Talos er verdens største og mest præcise hub for global trusselintelligens. Den er bemandet af et team af førende trusselforskere samt støttet af avanceret analytisk teknologi. Talos samler information efter cyberangreb, undersøger en stor del af det offentlige internet for at lære, hvordan disse trusler fungerer, og derved udvikle løsninger for at forhindre dem i fremtiden.

Læs mere her…

Cisco ISE – simpel & sikker adgang

Cisco har i forbindelse med den stigende efterspørgsel på BYOD udviklet ISE, som er en samlet sikkerhedspolitisksty-rings- og kontrolplatform, der automatiserer og forenkler adgangskontrol og sikkerhed for trådede, trådløse og VPN-forbindelser. Dens primære funktion er at give sikker adgang til de daglige brugere og/eller gæstebrugere, at understøtte BYOD enheder, håndhæve virksomhedspolitikker, forhindre uautoriseret netværksadgang samt at dele data på en sikker, hurtig og effektiv måde.

Læs mere her…

Cisco Firepower

Siden Cisco købte Sourcefire har udviklingen i produktet Firepower virkelig taget fart. Det betyder at Firepower i dag er et ganske mere avanceret sikkerhedsværktøj end bare for nogle få år siden. Firepower er i dag blandt de absolut stærkeste Next Generation firewalls på markedet og er markedsledende på blandt andet Intrusion Prevention og på Advanced Malware Protection. Cisco Firepower NGFW (næste generationens firewall) er branchens første fuldt integrerede, trusselfokuserede firewall med ensartet styring. Det giver unikt avanceret beskyttelse mod trussel før, under og efter angreb.

Se demo her… 

Cisco Digital Network Architecture (DNA) er  en åben, programmerbar arkitektur, der forudser og reagerer hurtigere end nogensinde ved at forvandle dine forretningsmål til forretningsresultater. Det lærer via aktivitet – jo mere vi bruger det, jo mere intuitivt bliver det. Lærer konstant. Tilpasser sig konstant. Beskytter konstant. Så du kan bruge mindre tid og færre penge på vedligeholdelse og i stedet fokusere på innovation.

Se videoen her eller læs mere her… 

Cisco AMP – Før, Under & Efter et angreb

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) går længere end point-in-time kapaciteter og er bygget til at beskytte organisationer før, under og efter et angreb. For at være effektiv skal malwarebeskyttelsen være allestedsnærværende og avanceret, da malwaren er beregnet til krigsførsel, det gælder lige fra clouden til netværket og endepunktet. Og det kan AMP. AMP forhindre overtrædelser, har kontinuerlig overvågning  for at afdække falske angreb. Opdager, blokere og afhjælper avanceret malware på tværs af alle endepunkter og gør det hele hurtigt og automatisk.

Læs mere her…

Cisco AMP på 4 min.

AMP forhindrer breaches, giver kontinuerlig overvågning af al filadfærd for at afdække falske angreb. AMP opdager, blokerer og afhjælper avanceret malware på tværs af alle endepunkter. Gør det hele hurtigt og automatisk.

Får du lyst til at få gennemgået din virksomheds sikkerhedsniveau, så book en tid hos os her!

Book gennemgang her!

Ransomware – Anatomy of An Attack

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange private oplysninger der er placeret på internettet omkring dig samt hvor lette de er at få fat i og koble sammen? I videoen her kan du få en lille smagsprøve på, hvordan et ransomware-angreb bliver bygget op.

Får du lyst til at få gennemgået din virksomheds sikkerhedsniveau, så book en tid hos os her!

Book gennemgang her!

Cisco’s årlige cybersikkerhedsreport 2018

 Ny trussel intelligens og trend analyse i Cisco’s 2018 Cybersecurity Report udforsker push-and-pull forholdet mellem modstandere og forsvarere og giver blandt andet et overblik over de største sårbarheder, sikkerhedsberedskabets tilstand samt et eksklusivt indblik i cyberkriminelles tid til at udvikle sig.


DOWNLOAD

Brancheførende sikkerhed

Cisco tilbyder en af ​​branchens mest omfattende og avancerede porteføljer af produkter og løs-ninger inden for sikkerhed. Deres trusselcentreret og operationelle tilgang til sikkerhed redu-cerer kompleksiteten og sikrer samtidig overlegen synlighed, løbende kontrol, og avanceret trussel beskyttelse i hele netværket samt i hele angrebs kontinuumnet.

Lytzen IT's sikkerhedsløsninger hjælper kunder med at opnå bedre resultater samt sikre, at kunder får mest muligt ud af deres teknologiske- og finansielle investeringer. Vi kombinerer sikkerhedsteknologier, intelligens og analytik med verdensklasse eksperter på en måde, som kun vi kan levere. Kunder opnår dermed viden og synlighed for på den måde at sikre effektive sikkerhedstjenester gennem identifikation, isolering og oprydning.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

KONTAKT