optimal udbytte af dit netværk med Cisco Wireless Solutions

Gør mere med mindre: Cisco Meraki – Cloud, Manage, Wireless

Vores #1 prioritet er vores kunder – derfor tilbyder vi udelukkende branchens bedste løsninger. Cisco Meraki datacenter arkitektur er resultatet af mere end seks års fortsat forskning og udvikling. Den indeholder smarte funktioner, giver høj tilgængelighed samt sikkerhed for netværk af enhver størrelse. Samtidig gør Cisco Meraki’s patenterede realtid kommunikationsprotokoller det muligt for administratorer at administrere netværk fra skyen, uden at gå på kompromis med kontrol og reaktionsevne.

Læs mere her!
Avada Macbook Image

Uendelige muligheder: Den eneste løsning din virksomhed har brug for!

Cisco’s trådløst netværk kombinerer mobiliteten fra det trådløse netværk med ydeevnen fra det ​​kablede netværk

Utrolige funktioner

Optimér business-fokuseret applikationer til medarbejdere, kunder og besøgende. Forbedre slutbrugernes oplevelse på de trådløse enheder med brancheførende ydeevne og avanceret teknologi fra Cisco

Avada Admin

Bring Your Own Device (BYOD)

I de fleste moderne organisationer er det mere reglen end undtagelsen, at medarbejderne i stigene grad medbringer deres egne mobile enheder i form af smartphones, tablets og computere på deres arbejdsplads.  Denne forholdsvis nye tendens kaldes BYOD (Bring Your Own Device) og betegner en strategi, som både tillader brugen af private enheder på arbejdspladsen, men som også tillader, at disse enheder får adgang til virksomhedes fortrolige informationer, databaser, netværk m.m.

 Læs mere her…

Avada Admin

Cisco Clean Air

CleanAir er en trådløs interferens overvågningsteknologi, som består af et specielt hardware, der er indbygget i Ciscos Access-Points. Denne teknologi registrer automatisk radioin-terferens og er i stand til at kortlægge dens kilde. CleanAir løsningen er en af branchens mest fleksible, pålidelige og højtydende trådløse netværk – et netværk som har evnen til automatisk at tilpasse sig ændringer i dens miljø uden be-hov for tids- og ressourcekrævende menneskelig indgriben.

Læs mere her…

Avada Admin

Cisco Mobility Service og Management

Mange virksomheder ønsker både at bruge Wi-Fi, som en forbindelse, men også som en løsning til at levere innovati-ve mobiltjenester og forbedre forretningsprocesser. Denne platform bruger Wi-Fi til at øge synligheden i nettet, imple-mentere lokationsbaserede mobiletjenester og styrke sik-kerheden. Denne teknologi håndterer udfordringerne med støjkilder og forstyrrelser, såsom mobile enheder og Blue-tooth-udstyr og gør dermed trådløse netværk mere effektive.

Læs mere her…

Avada Admin

Switches

I dag benytter de fleste virksomheds netværk switche til at forbinde computere, enheder, smartphones, tablets, printere og servere til et netværk. Gennem informationsdeling og ressource tildeling kan din virksomhed spare penge og øge medarbejdernes produktivitet. Cisco switche leverer et kraft-fuld netværk, god ydeevne og fleksibilitet til netværk af alle størrelser uden kompleksitet, ingen softwareinstallation el-ler konfigurering.

Læs mere her…

Avada Admin

Access Points

Cisco Wireless Access Points giver sikrer og pålidelige tråd-løse forbindelser til både indendørs og uden-dørs miljøer. Disse  Access Points kan implementeres i et distribueret- eller centraliseret netværk til en filial, campus, eller stor virksomhed. Uanset om du har brug for et entry-level tråd-løst netværk til en lille virksomhed eller forretningskritisk dækning på tudsindvis af steder kan den omfattende pro-duktportefølje imødekomme dine krav.

Læs mere her…

Avada Admin

Routers

Routeren er hjertet af din virksomheds netværk, ide den formidler internetadgang til dine medarbejderes enheder (computere, bærbare, tablets, smartphones m. fl.). I dag er de fleste routere trådløse, hvilket gør det muligt for flere brugere at være opkoblet på samme router. Optimér tjene-ster i dine afdelinger på én enkelt platform, samtidig med at du leverer en optimal applikationsoplevelse på tværs af afdelinger og WAN-infrastruktur.

Læs mere her…

En mere intelligent platform

 • Centraliseret administration

 • Standardsikkerhed, bekræftelse af identitet og krypteringsprotokoller

 • Sikker gæsteadgang

 • Integration med Cisco Wireless Control System

 • Tilpasset konfiguration for optimal ydeevne

 • Omfattende dækning

 • Administration fra skyen

 • Denne feature-rige, nem at bruge cloud-arkitektur gør det muligt for dig at løse nye problemer og reducere driftsomkostningerne .

 • Automatiseret RF optimeringssystemet

 • Roaming uden at miste forbindelse

 • Fantastisk trådløs forbindelse

 • Tilføj hurtig nye brugere

 • Administration af hele netværket fra et enkelt dashboard

 • Kontrolér brugere, applikationer & enheder

 • Ingen controller hardware eller administrationssoftware at installere og vedligeholde

 • Sikker netværksadgang

 • Forenklet WLAN implementering

Kontakt os i dag!

Cisco Wireless: Branchens bedste løsning

For at imødekomme det stigende krav til båndbredde skal netværk være designet med evnen til at håndtere interaktive multimedier for adskillige samtidige brugere. Cisco’s trådløse løsninger til netværk giver markedets højeste ydelse, omfatter flest tjenester og har den mest skalérbare platform til kommunikation!

Mobilitet ændrer alt!

Få et uforpligtende tilbud