Datacenter – IT As-A-Service

Datacenter – arkitekturen i dagens datacentre skal understøtte en mobil arbejdsstyrke. Hos Lytzen IT tilbyder vi en holistisk tilgang til design, drift og levering af IT-tjenester. Denne tilgang gør det nemmere for IT-afdelingen i din virksomhed at integrere eksisterende teknologi, reagere hurtigere på forretningskrav, reducere anlægsinvesteringer og driftsomkostninger samt simplificere IT-driften.

Læs mere om AppDynamics, Hyperflex eller Microsoft.

Datacenter – få hurtige resultater med gennemtestede løsninger

Implementer forretningsapplikationer, data analytik, desktop-virtualisering og cloud-løsninger hurtigere ved hjælp af gennemtestede datacenter-løsninger. Oplev overlegen skalerbarhed, forenklet styring, og strømlinede drift. Øg din fleksibilitet og interoperabilitet med en programmerbar infrastruktur bygget på åbne standarder. Gør alt dette med mindre risiko og lavere omkostninger.

Vores portefølje af Cisco UCS integreret infrastruktur og serviceløsninger leverer konsistente, højt sikrede, og pålidelige resultater.

Datacenter

Servere – Unified Computing

Applikationer driver dagens forretning, og for at opnå optimal app-ydeevne kræves en moderne, end-to-end infrastruktur. Cisco’s UCS har sikret netop dette ved at strømline datacenter-ressourcer, skalére levering af tjenester, øge sikkerhed og tilgængelighed samt reducere antallet af fysiske servere og enheder, der kræver opsætning. Denne unikke arkitektur muliggør end-to-end-serversynlighed, administration og kontrol i såvel traditionelle som virtuelle miljøer.

Læs mere her

Datacenter Network Manager

Få omfattende styring af datacentret med komplet automatisering, omfattende synlighed og konsistente operationer. Data Center Network Manager (DCNM) er en netværks administrationsplatform for alle NX-OS-aktiverede implementeringer, der spænder over nye Fabric-arkitekturer, IP Fabric for Media og storage netværks installationer til det Cisco Nexus-drevne datacenter.

Læs mere her

ACI til Datacentret

Brancheførende SDN-løsning, der muliggøre datacenter-automatisering. For at følge med den enorme tilstrømning af data og øgede krav til netværket, skal netværks folk lære at oprette forbindelse, opbygge og styre ikke kun i datacentret, men i et stort multicloud-landskab. Cisco ACI er et stort skridt fremad med styring af kompleksitet, maksimering af forretnings fordele og implementering af arbejdsmængden på ethvert sted og på enhver sky.

Læs E-bogen her

Datacenter-HyperFlex 

HyperFlex kombinerer computere, netværk og opbevaring i ét system, der er nemt at administrere, og som leverer konstant høj ydeevne til at drive enhver applikation, hvor som helst. Cisco HyperFlex udvider enkeltheden i hyperkonvergens fra kerne til kant og til multicloud og sætter IT i centrum for hurtig innovation i en verden, hvor data findes overalt. Med forenklet skalerbarhed og håndterbarhed tilbyder HyperFlex Cloud-lignende smidighed og betal-som-du-vokser økonomi til on-prem, virtualiserede miljøer.

Læs mere her

Datacenter Intersight

Administrer din infrastruktur overalt med Cisco Intersight-software As a Service. Cisco Intersight-løsningen leverer en ny æra af computing til Cisco UCS og Cisco HyperFlex-systemer. Denne adaptive, cloud-drevne styringsplatform giver dig mulighed for at være overalt og handle overalt. Det leverer gennemgribende enkelhed på globalt plan med tilsluttet teknisk support. Det er en åben platform, der også kan integreres med tredjepartsværktøjer.

Læs mere her

 

Multicloud integration

Optimeret til on-prem, flere skyer og applikationer. Brug Cisco Cloud Center (tidligere CliQr) til mere sikkert at implementere og administrere applikationer i flere datacentre, private skyer og offentlige skymiljøer. Denne softwareløsning hjælper dig med at modernisere og automatisere dit datacenter eller tilføje offentlig cloud-applikation. Hold tingene enkle og få dit multicloud-miljø til at fungere som ét.

Læs mere her

 

Disaster Recovery

Minimer virkningen af software- eller hardwarefejl, strømafbrydelser og skader på faciliteterne og sikre din drift kontinuerligt. NetApp® disaster recovery løsninger er byg-get på Data ONTAP®-operativsystemet, som hjælper med at opretholde og genoprette tilgængelighed på tværs af et bredt spektum af recovery points, i tilfælde af et system, site, eller regional nedbrud. 

Læs mere her

 

Datacenter backup

NetApp® Snapshot- og replikations teknologi håndterer backup og recovery on premises eller i skyen. Ved at vælge backup- og recovery løsninger til at beskytte dine vigtigste data kan du sikre driftseffektivitet, reducere backuptid, forbedre data opsving, mindske administrative omkostninger, forenkle virtualisering og datastyring, reducere netværks trafik samt mindske krav til disk-kapacitet med op til 90 %

Læs mere her

Cisco secure datacenter

Virtualisering, sky og softwaredefineret netværk (SDN) ændrer omfanget og funktionen af moderne datacenter.  Arbejdsmængder er dynamiske og bevæger sig konstant på tværs af multi-sky og fysiske datacentre. Derfor har de moderne datacentre brug for en ny tilgang til sikkerhed. Vær proaktiv med at beskytte dit datacenter med fuld synlighed, flerlags segmentering og trusselsbeskyttelse.

Læs mere her

Datacenter

AppDynamics

Alt-i-en overvågnings løsning. Transformér dine applikationer og forretning med realtidsovervågning fra en leder på markedet indenfor APM.

Læs mere her

Datacenter

Workload Manager

Cisco’s Workload Optimization Manager er intelligent software, der sikrer applikationsydelse ved at give arbejdsmængder de ressourcer, de har brug for, når de har brug for dem.

Læs mere her

Datacenter

AI/ML

Kunstig intelligens og maskine indlæring er nye teknologier, der vil transformere firmaer hurtigere end nogensinde før. Men hvad har du brug for, for at kunne implementere?

Læs mere her

Datacenter

Hyperconvergence 

Med en løsning, der er hurtig at implementere, enkel at administrere og let at skalere, kan du nemt matche din database og applikationers behov. 

Læs mere her