Global WAN – lukkede MPLS-Netværk

Global WAN – har din virksomhed kontorer i udlandet? – så er en MPLS-forbindelse ideel.

Hvorfor er det så genialt? Det smarte ved at benytte sig af vores lukkede MPLS-netværk er, at du får en sikker og stabil forbindelse til at flytte informationer og data. Derudover er der garanteret svartider, der er sikret en lynhurtig lokal internetforbindelse, og ikke mindst, så er det langt billigere at koble din virksomhed op på vores forbindelse, fremfor at investerer i, at lave dit eget MPLS. 

Global WAN, MPLS Netværk & Globale POP’s

Vores eget MPLS-netværk er bygget efter Cisco Best Practice. Vores Globale WAN-netværk har en lukket forbindelse mellem alle vores POP’S, som er placeret rundt om i hele verden; Amsterdam, London, Singapore m.fl. Vores forbindelse ryger direkte ind gennem vores Cloud-porte, som er placeret i Aalborg og København. Desuden benytter vi Cisco IPSEC VPN til at lave en sikker opkobling fra din virksomhed – til vores nærmeste POP. 

Cisco IPSEC VPN

Site-to-site IPSec VPN-tunneller bruges til at tillade sikker og krypteret transmission af data, tale og video mellem din virksomhed og vores nærmeste POP. Denne forbindelse etableres typisk mellem to routere eller to firewalls.

 

Server infrastruktur

I en distribueret infrastruktur med lokalkontorer langt væk fra virksomhedens datacenter, kan man med fordel oprette en lokal VMWare-server i Lytzen IT’s POP.

Denne server bliver en del af virksomhedens v-Center og benyttes oftest til en lokal printer- og/eller WEB server. Der er også mulighed for at oprette et synkroniseret fildrev, der oftest benyttes i forbindelse med grafisk arbejde eller CAD stationer.

Server Applikationer

Infrastrukturen i Lytzen IT’s POP’s bygger på Cisco Hyperflex Edge og VMWare. Dette set-up gør det muligt for din virksomhed at leje en stor del af Cisco server-applikationerne – As a Service. Eksempler på dette kunne være: ASA Firewall (ASAv), Cisco Router (CSR), Wireless Controler (vWLAN) og Cisco Unified Communication Manager (CUCM)

 

Global WAN

Færre omkostninger & bedre investeringer

Slip for at investere i dyrt hardware; servere, routere, swithce m.m. og software; diverse firewalls, m.m. samt vedligeholdelse. 

Global WAN

Sikker & stabil forbindelse

Vores MPLS er udelukkende bygget op omkring og med Cisco’s netværks– og sikkerhedsløsninger. Det sikre høj kvalitet, stabilitet og sikkerhed.

Global WAN

Skalerbart og dynamisk

Denne MPLS-forbindelse sikre en fantastisk ydeevne og båndbreddeudnyttelse, samt en reduceret netværks-belastning og ikke mindst en god slutbrugeroplevelse.

Global WAN

Spild ikke din dyrebare tid

Vores dygtige konsulenter holder øje med det hele for dig. Vi overvåger, laver fejlretning, opdaterer og vedligeholder netværket 24/7.