Få den fulde kraft af din infrastruktur overalt – Lær at opnå det “hyperpossible”

Cisco HyperFlex forener fabric-, netværks- og computerteknologi i én enkelt dataplatform, der kan hjælpe dig med at fremtidssikre dit it-miljø. Med HyperFlex kan man implementere hurtigere, optimere bedre og administrere med mindre stress. Fremtidsrettet it-ledere anvender hyperkonvergens. Oplev de fremskridt de gør og læs om hvordan du også kan bruge hyperkonvergens til at tackle dine sværeste udfordringer. Vil du vide mere om vores datacenterløsninger generelt? Så Klik her 

HyperFlex Løsninger

Du har brug for infrastruktur, der kan følge dine data og øge hastigheden på din virksomhed.

Cisco HyperFlex-systemer leverer.

Få en detaljeret oversigt over, hvordan de giver cloud agilitet, skalerbarhed og “pay-as-you-grow”-økonomi plus fordelene ved multisite-computing i global skala.

Hyperflex

Hvorfor hyperkonvergeret infrastruktur skal levere som skyen

For at imødekomme behovene i næste generations arbejdsbelastninger skal lokale infrastrukturer blive mere skylignende i deres levering af IT-ressourcer. Lær, hvad der kræves for hyperkonvergeret infrastruktur (HCI) for at imødekomme denne efterspørgsel.

Læs mere 

Hyperflex på kant

Hyperconvergence at the Edge

The Internet of Things (IoT) kræver infrastruktur, der kan følge dine data, uanset hvor computing finder sted.

Se hvordan Cisco HyperFlex Edge bringer den næste generation af hyperkonvergerede løsninger ud over dit datacenter og ud til netværkskanten.

Læs mere

Hyperflex

Software-only vs Fully Engineered Hyperconverged Infrastructure

Ved head-to-head-test af HCI-løsninger (hyperconverged infrastructure) fandt ESG, at Cisco HyperFlex leverede mere end dobbelt så meget som HCI-systemer, der kun er software. Find ud af mere.

Læs e-bog

Hyperflex

HyperFlex Systems at a the Edge

Du har brug for infrastruktur, der kan følge dine kunder og data og hjælpe med at skalere din virksomhed, uanset hvor computing finder sted. Internet of Things (IoT) -applikationer bruger kantplaceringer til at indsamle og rense data, inden de videresender de nyttige dele til kernedatacentret. Fjernkontorer, afdelingskontorer, detailhandler og industrianlæg har brug for computing altid, selvom kernedatacentret ikke er tilgængeligt.

Læs mere

HyperFlex overgår Konkurrenterne

Lær hvorfor en fuldt udviklet tilgang til HCI gør det muligt for Cisco HyperFlex at overgå konkurrence

Læs mere

452% ROI, 91% mindre Downtime

IDC forklarer, hvordan Cisco HyperFlex leverer 452% ROI, 91% mindre nedetid og 50% hurtigere udviklingscyklusser for virksomheder over hele verden. Få fakta bag tallene.

Læs mere

 

Forbedring af ydeevne og smidighed

I dag muliggør HCI-løsninger meget høje niveauer af effektivitet, smidighed og fleksibilitet i datacentre ved samtidig at muliggøre tæt integration af core-infrastruktur (beregning, opbevaring, netværk og systemadministration), øgede niveauer af automatisering og forenklet styring af livscyklus.

Læs mere

 

Hyperflex

Hyperflex Snapshot

IDC skriver, at Cisco HyperFlex bringer betydelige it- og driftsfordele til en lang række organisationer.

Se et overblik over de forretningsfordele, som deres undersøgelse afslører.

Læs mere