Jabber – Samarbejd hvor som helst på en hvilken som helst enhed

Jabber – med dette Cisco software behøver mobilitet ikke at begrænse produktiviteten. Applikationen leverer chat, tale- og videoopkald, stemmemeddelelser, desktop-deling, konferencer og tilstedeværelsesstatus. Find de rigtige mennesker, se om og hvordan de er tilgængelige, og samarbejd mere effektivt. Jabberen er en samlet softwareløsning designet til at lette samarbejds- og kommunikationsbehov for enhver virksomhed. Er du klar til at tage det næste skridt? Hent software lige her eller læs mere om vores collaboration løsninger. 

Mød Jabber 12.7  

 

Med version 12.7 har Cisco skabt et nyt moderne look til, der giver dine brugere en innovativ oplevelse, som man forventer af virksomhedsapplikationer. Find de rigtige mennesker, se om og hvordan de er tilgængelige, og samarbejd mere effektivt. Se mere omkring kapaciteter og fordele og udforsk nøglefunktionerne heruder.

 

Jabber

 Jabber – Funktioner og fordele

Jabber

Team Messagning

Jabber

Call Experience

Jabber

Chat Experience

Conference

Collaboration

Apple Watch

Android Wear

Gartner Magic Quadrant

Jabber – video, konference, chat, skærmdeling mm.

Med Jabberen er brugerne i stand til at udnytte video- og stemme konference-, messaging- og skærmdelingsfunktioner på enhver mobilenhed som iPhone eller Ipad. Således er det muligt at arbejde når som helst og hvor som helst. Du får instant messaging, taleopkald, videoopkald, talemeddelelser, desktop-deling, en XMPP-klient og meget mere. Yderligere tilbydes funktioner såsom flersproget support, en integreret Cisco-telefonlinje og Cisco-samlet kommunikations manager integration til håndterbar opkaldskontrol og sessionsstyring. Derudover inkluderes også bot framework til at hjælpe virksomheder med automatisk at sende og modtage beskeder, håndtere aktive chats og besvare indgående opkald. Som ses nedenfor, så er applikationen tilgængelig, som en mobilapp til enhver iOS- eller Android-enhed.

Jabber

Jabber til Windows

 Integrer tilstedeværelsesstatus, instant messaging, desktop-deling og lyd-, video- og web-konference i en enkelt klient.

 

Jabber

Jabber til Mac

  Samarbejd sikkert og mere effektivt med kolleger, kunder og forretningspartnere. Samarbejdsværktøjer til Mac-brugere.

Jabber

Jabber til Android

Foretag, modtag og administrer opkald via et Wi-Fi-netværk ved hjælp af din Android-mobile enhed og til Jabber Android-applikationen. 

Jabber

Jabber til iOS

Et alt-i-et-kommunikationsværktøj. Brug Jabberen på din Apple iPhone eller iPad og kommunikér mens du er på farten.