Karriere og job

Karriere i Lytzen IT ! Vil du være en del af vores team? Lytzen IT er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads med masser af forskellige muligheder for dig. Så hvis du interesserer dig for IT, udvikling, det digitale samfund og kommunikationsteknologi generelt, så bliv en del af vores team.

Vil du lære os bedre at kende, så se mere her

Vores Team

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med vores hold af eksperter? Hvis du er engageret, motiveret og kompetent, kan vi tilbyde dig et spændende arbejdsmiljø med branchens bedste kollegaer. Vi ved, at de faglige kompetencer er i orden hos hver eneste kollega. Derfor tilbyder vi et arbejdsmiljø, hvor vi roligt kan stole på hinanden, og det giver en sund respekt blandt kollegaer både fagligt og menneskeligt.

Kompetenceudvikling 

Hos os er kompetenceudvikling blandt vores medarbejdere en topprioritet. Vi mener, at en rummelig arbejdsplads er fundamentet for at drive en god forretning og det starter med vores medarbejdere. Derfor gør vi en aktiv indsats for at tilsikre, at disse kvaliteter videreudvikles, udvides og udfordres både fagligt og menneskeligt gennem uddannelsestilbud og teambuilding.

Nye udfordringer?

Søger du nye udfordringer og vil du have indflydelse på din egen arbejdsgang?

Vi er blandt Danmarks førende inden for vores branche med en årlig vækst på godt 25 % og vi forventer, at vores nuværende og kommende kollegaer kan tage os endnu længere – vi ved nemlig godt, at det udelukkende er vores dygtige medarbejderes fortjeneste, at det går så godt. Vi har en omhyggelig tilgang til vores rekrutterings proces og  ansætter kun de bedste.

Karriere og job

Karriere – uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kollegaer der brænder for at arbejde i vores branche. Derfor modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Du skal være opmærksom på, at vi udelukkende tager kontakt såfremt, at der forfindes et direkte match mellem din jobprofil og vores fremtidige forretning. Når du sender os en ansøgning, så fortæl os hvem du er, din baggrund og dine erfaringer samt hvad du kunne tænke dig at arbejde med. Fortæl også gerne, hvorfor du ønsker at blive en del af Lytzen IT. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Send venligst din uopfordret ansøgning samt CV til job@lytzenit.dk