Hvad siger vores kunder?

Læs en kundecase eller to og bliv klogere på os!

 Vil du lære os bedre at kende? Måske se hvad vores kunder siger om os? Eller har du bare lyst til at blive inspireret, så læs med her. Vi har samlet et par af vores referencer, udtalelser og kundecases for at vise dig nogle af vores løsninger.

Tag et kig på Spar Nord Bank, Kyocera Unimerco, Linde & Partners, Fibertex eller Kornets Hus.

Spar Nord Bank

Spar Nord Bank

Hvordan bliver man en personlig bank i en digital verden?   Spar Nord Banks bærende ambition er at blive Danmarks mest personlige bank. Spar Nord bank er Danmarks 5. største pengeinstitut med hovedsæde i Aalborg ca 58 filialer fordelt over hele landet. De har altid...

læs mere
Kyocera Unimerco

Kyocera Unimerco

For den globale virksomhed Kyocera Unimerco er telefonsystemet en livsnerve. Det er essentielt for at sikre support til kunderne, og ikke mindst skal det være et stabilt værktøj, som sælgerne bruger dagligt. ”Vi havde en meget gammel call manager, placeret lokalt, hvor vi ingen support havde. Vi ønskede en løsning, der sikrede mere OPEX og mindre CAPEX, så vi kiggede efter en hosted-løsning,” fortæller Claus Skallerup, CIO hos Kyocera Unimerco, Danmark.

læs mere
Kornets Hus

Kornets Hus

Så nemt er det, at styre dit eget netværk: ”Det er en rigtig smart løsning. Jeg har et dashboard, hvorfra jeg kan se, hvem der logger på og hvornår. Det er også her, vi kan ændre på netværket, hvis det skulle være nødvendigt, men det har jeg ikke haft brug for endnu.

læs mere
Linde og Partners

Linde og Partners

Lytzen IT har påtaget sig rådgiverrollen og kigget meget på, hvordan sikkerheden var, hvad planerne for fremtiden er, og hvilke krav der er til IT-sikkerheden fra både EU’s GDPR-forordning og de nationale krav fra Finanstilsynet. ”Lytzen IT er godt inde i at håndtere finansielle virksomheder og har styr på it-sikkerheden.

læs mere

Vores referencer, kundecases samt kunders udtalelser tilhører de respektive forfattere – misbrug dem ikke. Men du er altid mere end velkommen til at dele dem, hvis du kender ”den rette person”, der også kunne være interesseret i casen.

spar nord bank kundecase references
Fibertex kundecase references
kundecase kyocera unimerco references
kundecase references Linde & Partners
Fibertex A/S
kundecase references