Udbud

Lytzen IT vinder UCN udbud

af | feb 4, 2022 | Network | 0 Kommentarer

UCN har pr. 26 januar 2022 indgået en aftale med den lokale Cisco
Guldpartner Lytzen IT, om at overtage hele netværksdriften for
omkring 10.000 studerende og 900 medarbejdere.

UCN – Fiberlinjer, trådløst net, dublerede forbindelser, sikkerhedsdrift

Konkret betyder det, at fra og med den 15. april 2022 overtager Lytzen IT hele UCN’s netværksdrift.

Netværket omfatter ved indgåelse af denne aftale 6 campusser af varierende størrelse. 4 i Aalborg, 1 i Hjørring og 1 i Thisted.

Det samlede antal potentielle Brugere af netværket er ved indgåelse af denne aftale ca. 10.000 studerende, og ca. 900 medarbejdere.

UCN Aalborg Øst
UCN

UCN – Cloud løsninger i Holland

UCN NET omfatter alle UCN-campusser og brugere, og er en komplet ydelse med både trådløst net, kablet net og fiberlinjer mellem campusser. Derudover indkludere den dublerede forbindelser til UCN’s cloud løsninger i Holland samt sikkerhedsdriften mm.

Servicen indbefatter udstyr og software, drift, overvågning, support og løbende vedligehold af UCN NET, så teknologien til enhver tid er tidssvarende og af en høj kvalitet. 

Lytzen IT vinder, fordi de indfriede UCS ønsker i forhold til deres løsning og samtidig havde det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

Siden 2016 har UCN outsourcet netværksdriften

Siden 2016 har UCN’s IT- afdeling – i stedet for at producere det meste IT selv – leveret IT-services til UCN gennem en lang række aftaler med professionelle IT-leverandører.

Disse leverandører varetager således alle facetter af drift på f.eks. print, datacenter & cloud og netværk/infrastruktur. Netværk og infrastruktur er en særlig kritisk service, og siden 2017 har KMD drevet UCN’s samlede netværk.

I forbindelse med udløb af kontrakten har UCN haft ydelsen i et EU-udbud.

Network as a service
UCN Network as a service

UCN ønskede et højt niveau af kundetilfredshed

 

Formålet med denne aftale er, at UCN NET gennem outsourcing af netværksdriften fastholder og løfter det eksisterende høje niveau af bruger- og kundetilfredshed.

Dette gøres gennem en komplet drift og vedligeholdelse med tilhørende overvågning, support og vedligehold af UCN NET. Nettet består af et etableret fiberbaseret WAN samt alle LAN og WLAN på UCNs lokationer med tilhørende netværkskomponenter.

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Lytzen IT. Det er i sig selv en stor fornøjelse at konstatere, at en lokal leverandør kan løfte en opgave af denne størrelse.” udtaler IT- og digitaliseringschef René Storegaard Madsen fra UCN.

UCN – Det bedste forhold mellem pris og kvalitet!

 

Resultatet af dette udbud er, at Lytzen IT A/S vinder kontrakten. Dermed skal de drive UCN’s netværk i de kommende 5 år, med evt. forlængelse i yderligere 2 år. Lytzen IT har hovedkvarter i Hjørring og Aalborg og leverer bl.a. Netværk-as-a-service til både private og offentlige kunder.

Lytzen IT vinder, fordi de indfriede UCS ønsker i forhold til deres løsning. Samtidig havde de det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

”Vi er stolte og ydmyg over at have vundet UCN’s udbud i offentlig konkurrence. Og glæder os rigtig meget til samarbejdet. Som et af Nordjyllands største netværk og med en fremsynet arkitektur ser vi det, som et fantastisk match og partnerskab.” udtaler Adm. Direktør Christian Foghsgaard fra Lytzen IT.

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Lytzen IT. Det er i sig selv en stor fornøjelse at konstatere, at en lokal leverandør kan løfte en opgave af denne størrelse.” udtaler IT- og digitaliseringschef René Storegaard Madsen fra UCN.

Lytzen IT har gennem udbuddet vist at, de er en højt kvalificeret og kompetent leverandør indenfor dette komplekse område. Dels gennem det tilbudte, og dels referencemæssigt ved at levere kritisk infrastruktur til Nordjyske Medier, SparNord mfl.

”Vi er sikre på at Lytzen IT dels kan fastholde og det nuværende høje bruger-tilfredshedsniveau ift. netværk, og dels kan holde os teknologisk og brugermæssigt ajour på et område der udvikler sig konstant.” udtaler IT- og digitaliseringschef René Storegaard Madsen fra UCN.

Kontaktinformation:
• CEO for Lytzen IT, Christian Foghsgaard, 88 32 87 14, cf@lytzenit.dk
• IT- og digitaliseringschef René Storegaard Madsen, 72 69 02 50, rsm@ucn.dk

UCN Hosted

Nyheder

Stor tålmodighed hos de cyberkriminelle

Stor tålmodighed hos de cyberkriminelle

  I dag planlægges cyberangreb nøje, og udføres ofte over meget lang tid – det handler om penge, mange penge   Da de første cyberangreb fandt sted, var det virus som Michelangelo, Melissa og Iloveyou, der hærgede. De havde alle det tilfælles, at de blev sendt ud,...

Tillid er godt – kontrol er bedre

Tillid er godt – kontrol er bedre

  Vi er en nation, hvor vi traditionelt stoler på hinanden. Men det går ikke længere hånd i hånd med god it-sikkerhed   Da it blev hverdag hos virksomheder, fik vi alle et login og kodeord, og det var sjældent specielt hemmeligt, eller svært at gætte. Efterhånden...

Traditionel it-sikkerhed er forældet

Traditionel it-sikkerhed er forældet

  Det er ikke længere nok at indkøbe antivirus og firewall, de cyberkriminelle er alt for avancerede i dag. Vi er nødt til at tage andre metoder i brug til at beskytte vores virksomheder med   Den teknologiske udvikling går stærkt, den teknologi, vi bruger til at...