Microsoft Teams

Microsoft Teams: Intet kan stoppe dit team – Opdag en ny måde at samarbejde på og opnå mere med Microsoft Teams. Sæt gang i den digitale transformation og opfyld forretningsmæssige mål gennem Cisco’s og Microsoft’s velkendte innovatører og betroede teknologipartner

Introduktion til Microsoft Teams

Microsoft Teams er en samarbejds applikation, der samler alt på ét sted, og lader dine teams forblive organiseret.

I denne tutorial lærer du, hvordan du bruger den.

Microsoft Teams Meetings

Sådan afholder du møder

Sådan afholder du effektive onlinemøder med Microsoft Teams. Du har både mulighed for at dele indhold, invitere interne og eksterne deltagere, justere indstillinger og gennemgå tidligere notater før et møde. Under selve mødet har du mulighed for at, lytte, deltage, optage og dele indhold med de andre deltagere. Efter mødet kan du gense din optagelse, lave opfølgninger og gennemgå alt delt indhold. Smart ikke?

Læs e-bog

Microsoft Teams – Uendelige muligheder

Noget af det som teams generelt bruger mest tid på, er at søge efter indhold, applikationer, værktøjer, tidligere korrespondancer og kontrakter, hver gang de skal samles. Hvad nu hvis alle i dit team kunne finde alt indhold samme sted og få adgang til de vigtigste informationer øjeblikkeligt! Med Office 365 og Microsoft Teams for du blandt andet adgang til SharePoint, OneNote og Planner, således at alle fra teamet kan finde lige netop de oplysninger de har brug for på et øjeblik. 

Se mere her…

Microsoft Teams Webex

Teams & WebEx samarbejder

Mange kunder efterspørgere gang på gang, fleksibilitet og fritvalg af værktøj fra de værktøjer, de i forvejen bruger til at få udført deres arbejde med. En af måderne, hvorpå man kan understøtte deres valg, er ved at sikre, at vores Cisco WebEx-portefølje fungerer med de tredjepartsværktøjer, som vores kunder muligvis allerede bruger. Cisco WebEx fungerer ikke kun på tværs af Cisco’s egen hardware og software, men også med tredjepartsløsninger som Slack, Microsoft Teams, Workplace by Facebook og mere.

Læs mere her…

Microsoft Teams Hub

Microsoft O365 HUB

Inviter alle, du arbejder med, til at chatte, mødes, ringe og samarbejde alt sammen ét sted, uanset hvor du er.

Download Apps her

Microsoft Teams O365

Introduktion til O365

Produktivitet på tværs af arbejd- og privatliv. Fås både til privat brug, erhverv og til store virksomheder. 

Læs mere her

4 Tips

Smarte teamwork værktøjer: Her får du 4 tips til at identificere, hvad der fungerer for dig

Hent e-bogen her

 

Microsoft teams mail

Mail & Kalender

Hold styr på din mail, dine møder og hold forbindelsen uanset hvor du er og hvilken enhed du benytter. 

Hold dig ajour her