Netværk – automatisér, analysér og integrér med IT

 

At få mest muligt ud af dit netværk, kræver det nogle gange lidt hjælp. Med innovationer, der går ud over Wi-Fi 6-standarden (802.11ax), giver vores trådløse løsninger den sikkerhed, intelligens og ekstraordinære oplevelser, der er nødvendige for at opnå en problemfri trådløs forbindelse.

Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA), der er bygget på hensigtsbaserede netværksprincipper, hjælper dig med at opbygge det nye netværk til campus, filial og WAN og leverer bedre oplevelser mere sikkert, så du kan fokusere på din virksomhed, ikke på dit netværk.

AI Technology

AI Trends

Meraki Wireless

AI Applications

Gratis access point

For webinarer, der specifikt angiver berettigelse til et gratis adgangspunkt, kan IT-fagfolk modtage et GRATIS Cisco Meraki MR-adgangspunkt med en 3-årig Cloud-håndterings licens. Du kan b.la. få en introduktion til Meraki Cloud Managed IT, Cloud Managed Wireless, Cloud-Based Endpoint Management, Stress Free Switching, IT-Checklist, Security etc.

Netværk meraki

Routere til alle typer netværk

Forbind alle dine kontorer med hinanden og til skyen problemfrit og sikkert. Cisco routing leverer intensions baseret netværk til WAN, LAN og cloud. Deres netværks routere inkluderer avanceret analyse, applikations-optimering, automatiseret levering og integreret sikkerhed til at levere en komplet, gennemprøvet løsning.

Læs mere

Switche til ethvert netværk

Cisco’s switche lærer konstant, tilpasser sig konstant og beskytter konstant. Byg et fundament for ekstraordinære resultater i dit datacenter. Dette er den nye æra inden for intentionbaseret netværk og disse switche sikre brede implementerings muligheder, et intent-based netværksdesign samt integreret sikkerhed i det hele.

Læs mere

Wireless og Mobilitet

Ved du, hvad du har brug for i forhold til Wi-Fi 6? Den nye standard lover at revolutionere den trådløse oplevelse. Den lover forbedret hastighed, kapacitet og kontrol, der understøtter, ikke kun eksisterende applikationer med større ydeevne og forbedrede oplevelser, men som også driver nye innovationer, der ændrer måden, vi samarbejder på.

DOWNLOAD  “The Road to Wi-FI 6” 

Netværksstyring

Cisco DNA Center er en netværksstyring, som giver en bedre måde at kontrollere dit netværk på. Dette kommandocenter leverer og konfigurer alle dine netværksenheder på få minutter. DNA anvender avanceret kunstig intelligens (AI) og maskine indlæring (ML) til proaktiv overvågning, fejlfinding og optimering af dit netværk.

Læs mere

Hvorfor Intent-baseret netværk

Du er begyndt at opbygge dit Cisco Digital Network Architecture fundament (Cisco DNA). Hvad så nu? Se hvordan Cisco Services kan hjælpe dig med at bruge din netværksinfrastruktur ved at tilføje nye innovative digitale muligheder for at forblive konkurrencedygtige med løsninger som SD-Access og SD-WAN.

Læs mere

Netværkssikkerhed

Få en sikker forbindelse, som er indbygget, men ikke fastgjort på det intelligente netværk med centraliseret styring. Konvergensen mellem sikkerhed og netværk gør det muligt for organisationer at udnytte den intelligens og synlighed, som netværket giver, for at tage mere informerede beslutninger om politik og trusler.

Læs mere

Netværk meraki Network

Switching Software

Cisco DNA-software abonnementer til enhver netværksenhed.

Segmenter dit netværk i forhold til sikkerhed, compliance og komplekse processer. Centraliseret politik styring.

Læs mere

Netværk meraki Network

SD-WAN & Routing Software

Cisco DNA-softwareabonnementer til enhver netværksenhed.

Forenkle din SD-WAN og routingarkitektur, og gør det lettere at implementere, administrere og betjene.

Læs mere

Netværk meraki Network

Wireless software

Cisco DNA-softwareabonnementer til enhver netværksenhed.

Lever enestående trådløs ydeevne i miljøer med høj densitet. Få end-to-end synlighed og vejledning.

Læs mere