Netværkssikkerhed – Sådan beskytter du din PC mod phishing & svindel

I en verden med flere data, flere brugere og flere tjenester er der mere at beskytte. I mellemtiden udvikles cyber-trusler konstant og bliver smartere og mere sofistikerede. Hvad er svaret? Cisco Netværkssikkerhed er et godt bud. Den traditionelle tilgang har været at boltre sig på det nyeste trusselsbeskyttelsesprodukt i håb om at tilføjelse til patchwork af sikkerhedsløsninger gør tricket. Læs om hvordan du beskytter din virksomhed i denne e-bog eller læs mere om vores andre sikkerhedsløsninger her. 

NETVÆRKSSIKKERHED – BROEN HERFRA OG OVERALT

Det er tid til at sætte cyber-sikkerhed over alt. 

Forbind enhver bruger, ethvert program, hvor som helst med skyens kraft ved hjælp af Cisco SD-WAN.

Cisco Zero Trust Sikkerhed 

Cisco Zero Trust tilbyder en omfattende løsning til at sikre al adgang på tværs af dine applikationer og miljøer fra enhver bruger, enhed og placering.

Denne komplette zero trust-sikkerhedsmodel giver dig mulighed for at afbøde, opdage og reagere på risici i hele dit miljø hurtigt og effektivt.

Se hvordan du kan gøre dit miljø til Cisco Secure i dag.

netværkssikkerhed

Næste-Generations Firewall

Undgå brud, få dyb synlighed til at opdage og stoppe trusler hurtigt, og automatisér dit netværk og sikkerheds-operationer for at spare tid og arbejde smartere.

5 tips til valg af NGFW

 

netværkssikkerhed

Web Sikkerhed

Avancerede trusler kan skjule sig selv på legitime websteder. Brugere kan utilsigtet sætte din organisation i fare ved at klikke, hvor de ikke burde. Cisco Secure Web Appliance beskytter din organisation ved automatisk at blokere risikable websteder og teste ukendte websteder, før brugerne kan klikke på dem. 

Læs mere

netværkssikkerhed

Applikationssikkerhed

Applikationer er i centrum for moderne forretning og din nøgle til at skabe kundeværdi. Sikre at dine applikationer kører med samme hastighed på farten, som på din virksomhed.

Læs mere

Endpoint Sikkerhed

Cisco’s løsninger tilbyder Næste-Generations Endpoint-sikkerhed gennem en kombination af sky-og systembaseret forebyggelsesteknologi til at give avanceret trusselsdetektion både på og uden for dit virksomhedsnetværk.

5 Tips til valg af endpoint

Cloud Sikkerhed

Cisco Cloud Security-produkter udvider beskyttelsen til alle aspekter af din virksomhed. Cisco Umbrella hjælper med at sikre cloud-adgang, og Cisco Cloudlock beskytter brugen af SaaS-applikationer.

Sikre din sky

Email Sikkerhed

Angribere benytter primært e-mails til at distribuere spam, malware og andre trusler. For at forhindre brud, har du brug for en kraftfuld e-mail-sikkerhedsløsning. Cisco Email Security er dit bedste forsvar mod phishing, malware, forretningsmail-kompromis og ransomware.

Top 3 grunde

sikkerhed

Cisco Netværkssikkerhed

Cisco Defense Orchestrator. Administrer sikkerhedspolitikker enkelt og konsekvent fra skyen.

Læs mere

 

Hyperflex

Cisco Netværkssikkerhed

Cisco Threat Respons. Oplev den fulde effekt af Cisco’s Integrated Security Architecture.

Læs mere