Netværk

At få mest muligt ud af dit netværk kræver nogle gange lidt hjælpMed innovationer, der går ud over Wi-Fi 6 (802.11ax) -standarden, giver Cisco’s trådløse løsninger den sikkerhed, intelligens og ekstraordinære oplevelser, der er nødvendige for en problemfri trådløs forbindelse.

Gratis Access Point til IT-professionelle

For webinarer, der specifikt angiver berettigelse til et gratis adgangspunkt, kan IT-fagfolk på fuld tid modtage et GRATIS Cisco Meraki MR-adgangspunkt med en 3-årig Cloud-håndteringslicens. Du kan b.la. få en introduktion til Meraki Cloud Managed IT, Cloud Managed Wireless, Cloud-Based Endpoint Management, Stress Free Switching, IT-Checklist, Security etc.

Routere til alle typer netværk

Forbind alle dine kontorer til hinanden og til skyen problemfrit og sikkert. Cisco routing leverer intensionsbaseret netværk til WAN, LAN og cloud. Deres netværksroutere inkluderer avanceret analyse, applikations-optimering, automatiseret levering og integreret sikkerhed til at levere en komplet, gennemprøvet løsning.

Læs mere her…

Switche til ethvert netværk

Cisco’s switche lærer konstant, tilpasser sig konstant og beskytter konstant. Byg et fundament for ekstraordinære resultater i dit datacenter. Dette er den nye æra inden for intentionbaseret netværk og disse switche sikre brede implementerings muligheder, et intent-based netværksdesign samt integreret sikkerhed i det hele.

Læs mere her…

Wireless og Mobilitet

Ved du, hvad du har brug for i forhold til Wi-Fi 6? Den nye standard lover at revolutionere den trådløse oplevelse. Den lover forbedret hastighed, kapacitet og kontrol, der understøtter, ikke kun eksisterende applikationer med større ydeevne og forbedrede oplevelser, men som også driver nye innovationer, der ændrer måden, vi samarbejder på.

DOWNLOAD  “The Road to Wi-FI 6” 

Netværksstyring

Cisco DNA Center er en netværksstyring, som giver en bedre måde at kontrollere dit netværk på. Dette kommandocenter leverer og konfigurer alle dine netværksenheder på få minutter. DNA anvender avanceret kunstig intelligens (AI) og maskine indlæring (ML) til proaktiv overvågning, fejlfinding og optimering af dit netværk.

Læs mere her…

 

Hvorfor Intent-baseret Netværk

Du er begyndt at opbygge dit Cisco Digital Network Architecture fundament (Cisco DNA). Hvad så nu? Se hvordan Cisco Services kan hjælpe dig med at bruge din netværksinfrastruktur ved at tilføje nye innovative digitale muligheder for at forblive konkurrencedygtige med løsninger som SD-Access og SD-WAN.

Læs mere her…

 

Netværkssikkerhed

Få en sikker forbindelse, som er indbygget, men ikke fastgjort på det intelligente netværk med centraliseret styring. Konvergensen mellem sikkerhed og netværk gør det muligt for organisationer at udnytte den intelligens og synlighed, som netværket giver, for at tage mere informerede beslutninger om politik og trusler.

Læs mere her…

Artificial Intelligence  Technology

Artificial Intelligence  Trends

Artificial Intelligence  Wireless

Artificial Intelligence  Applications

Cisco DNA-softwareabonnementer til enhver netværksenhed

SD-WAN & Routing Software

Forenkle din SD-WAN og routingarkitektur, og gør det lettere at implementere, administrere og betjene.

Læs mere her…

Switching Software

Segmenter dit netværk i forhold til sikkerhed, compliance og komplekse processer. Centraliseret politikstyring.

Læs mere her…

Wireless software

Lever enestående trådløs ydeevne i miljøer med høj densitet. Få end-to-end synlighed og vejlending.

Læs mere her…