Nyheder, blogindlæg og andet info

 

Nyheder, blogindlæg, kommentarer mm. Her finder du vores nyeste indhold. Vi deler ud, og fortæller blandt andet om os selv, vores produkter og løsninger, men forsøger samtidig også på, på sigt, at dele ud af al vores viden omkring IT-infrastruktur, cloud, hosting, as a service og meget meget mere. 

IT sikkerhed – lettere at følge med

IT sikkerhed – lettere at følge med

Fokusområde 2 – Benefits
Oprindeligt var it-sikkerhed et spørgsmål om at sikre, at der var en firewall koblet til netværket og et antivirusprogram på virksomhedens computere. Men verden har travlt, ikke mindst når det kommer til internettrusler, og det så vi også på sikkerhedsområdet.

læs mere
NaaS – Fra Router til Network As A Service

NaaS – Fra Router til Network As A Service

Fokusområde 1 – Adoption
Netværket har været på en utrolig spændende rejse gennem de sidste 10 år. Vi startede med switche og routere, senere kom der firewalls på, vi koblede forskellige servere og appliances på. Og efterhånden som it-sikkerheden fik fokus, kom der også interne firewall på netværket.

læs mere
Ukraine – Vi Støtter Røde Kors

Ukraine – Vi Støtter Røde Kors

Sådan hjælper Røde Kors ofrene i Ukraine
Røde Kors sender sendt udstyr og forsyninger til ofrene i Ukraine og grænseområderne i så stort et omfang, som det er muligt. Røde Kors er i fuld gang med at få styr på logistikken; i form af lager, transport og uddeling.

læs mere
Lytzen IT vinder UCN udbud

Lytzen IT vinder UCN udbud

Konkret betyder det, at fra og med den 15. april 2022 overtager Lytzen IT hele UCN’s netværksdrift. Netværket omfatter ved indgåelse af denne aftale 6 campusser af varierende størrelse; 4 i Aalborg, 1 i Hjørring og 1 i Thisted. Det samlede antal potentielle Brugere af netværket er ved indgåelse af denne aftale ca. 10.000 studerende, og ca. 900 medarbejdere.

læs mere
SecureX

SecureX

De fleste virksomheder har egentlig en ganske god basissikkerhed i deres eksisterende infrastruktur. Men de bruger sjældent sikkerhedselementerne optimalt.

Primært fordi der mangler overblik og – i særdeleshed! – samlende funktionalitet, der sikrer automatiseret respons på trusler og samspil mellem de forskellige dele.

læs mere
Cloud og Managed Services

Cloud og Managed Services

Lytzen IT: En IT-leverandør med kompetence, kapacitet og nærvær. Managed Services er vores primære forretning med specialister inden for Datacenter, Netværksinfrastuktur, Unified Communication og Support.
Med Landsdækkende service og globalt footprint via egen infrastruktur i EU og Kina hjælper vi vores kunder med at opnå de konkurrencemæssige fordele der findes i digitalisering og AI

læs mere
Webex Arbejd hvor som helst

Webex Arbejd hvor som helst

I øjeblikket er der en hidtil uset stigning i fjern-arbejdspladser, rundt om i verden på grund af omstændigheder, der skyldes COVID-19. Hvis du bliver bedt om at arbejde hjemmefra – så står vi klar til at hjælpe dig og dit team med at forsætte jeres arbejde på en hvilken som helst enhed, med højkvalitets videomøder.

læs mere
Hyperflex – Fleksibilitet i datacentret

Hyperflex – Fleksibilitet i datacentret

Du har brug for infrastruktur, der kan følge dine data og øge hastigheden på din virksomhed. Cisco HyperFlex-systemer leverer netop det.
Du får cloud agilitet, skalerbarhed og “pay-as-you-grow”-økonomi plus fordelene ved multisite-computing i global skala.

læs mere
Meraki Cloud Managed IT

Meraki Cloud Managed IT

Alle Cisco Meraki-enheder administreres centralt og sikkert fra skyen ved hjælp af et enkelt webbaseret dashboard. Denne funktionsrige og intuitive arkitektur gør det muligt for brugerne at spare tid, reducere driftsomkostninger og løse nye forretningsproblemer i realtid.

læs mere

Nyheder, blogindlæg mm.

Vores  nyheder, blogindlæg samt kommentarer herpå tilhører forfatterne. Så misbrug dem ikke. Men du er altid mere end velkommen til at dele dem, hvis du kender ”den rette person”, der også kunne være interesseret.