Om os – Hvem er vi?

Om Lytzen IT – Vi er en veletableret og landsdækkende netværks- og infrastruktur virksomhed med afdelinger i Hjørring, Aalborg & Tåstrup. Vores certificerede specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Cloud, WAN-og LAN, Infrastructure as a Service, Hosting, Netværk, IT-sikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Datacenter, Rådgivning, Support samt Disaster Recovery

Om vores historie – Hvor startede Lytzen IT?

1970: Erik Lytzen A/S var firmaets moderselskab og blev stiftet i 1970.

2001: I 2001 blev firmaet spaltet i to nye firmaer, henholdsvis; Erik Lytzen A/S og Lytzen Tele-Data A/S. Samtidig blev der påbegyndt et generationsskifte samme år. 

2008: I 2008 blev generationsskiftet fuldført og den nuværende ledelse overtog alle aktierne i Lytzen IT A/S, som i dag beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

2016: I 2016 udvider vi forretningen ved at overtage Nordjyskes Servicedesk, Hostingcenter og Infrateam.

2017: Lytzen IT A/S udvider igen med overtagelsen af Mediability. 

Velkommen til Lytzen IT

 

Som Cisco Guldpartner har vi ekspertisen, referencerammen samt teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til end-to-end løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Fordi vi har en værdiskabende tilgang, hvor der udvikles løsninger på baggrund af indgående kendskab til “Best Practise” samt evnen til at forstå vores kunders forretningsplatform, er vi blandt landets fortrukne serviceleverandør af it-infrastruktur til såvel offentlige, som til private kunder.  

Om os mission

Mission

 

Vores mission er således først og fremmest at tilbyde kernekompetencer med fokus på moderne virksomheders infrastruktur, netværk-, hosted-, sikkerheds- og IP-kommunikations løsninger samt services, men samtidig også at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske og innovative løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samtidig med, at det giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel.

 

Om os About Vision

Vision

 

Vi vil ikke bare være en leverandør. Vi vil arbejde på at blive vores kunders foretrukne valg af samarbejdspartner indenfor IT- løsninger og IP-kommunikation. For at nå det mål, vil vi arbejde målrettet med;

 • gennem effektiv projektledelse at holde det vi lover,
 • på baggrund af højt kvalificerede medarbejdere at tilbyde den bedste løsning,
 • at skabe et godt arbejdsmiljø til glæde for kunder og kolleger,
 • at skabe kontrolleret vækst.
om os about

Værdier

 

Det er vores idegrundlag at dække kunders behov:

 • Det handler om kundernes forretning.
 • Vi skal være nærværende.
 • Kun det bedste er godt nok.
 • Udvikling er vejen frem.

samt at være kendetegnet ved:

 • ordholdenhed,
 • stor fleksibilitet i forhold til kunders ønsker,
 • ensartet og sikker kvalitet,
 • stor kompetence inden for virksomhedens forretningsområder.

Om JM Lytzen Alarm 

Lytzen IT og JM Lytzen Alarm – vi deler sammen historie!

Vores historie rækker 50 år tilbage og vi var oprindelig en del af  Erik Lytzen A/S indtil at firmaet blev spaltet i to nye firmaer i 2001. Fra 2001 og frem til i dag, har Lytzen Alarm været en stolt del af Lytzen Tele-Data, det nuværende Lytzen IT.

De første mange år af Alarms historie var installationsopgaverne mest baseret på tyverialarmløsninger. De senere år er det især installation af videoløsninger, der har været et fokusområde.

Vi har endvidere kompetencer indenfor etablering af fibernetværk samt PDS installationer.