Hvem er Lytzen IT?

Lytzen IT – Lær os bedre at kende… 

Velkommen til Lytzen IT

 

Vi er en veletableret og landsdækkende netværks- og infrastruktur virksomhed med afdelinger i Hjørring, Aalborg & Tåstrup. Vores certificerede specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Cloud, WAN-og LAN, Infrastructure as a Service, Hosting, Netværk, IT-sikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Datacenter, Rådgivning, Support samt Disaster Recovery.

 

Vi er Cisco Guldpartner og vi har derfor ekspertisen, referencerammen samt teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Fordi vi har en værdiskabende tilgang, hvor der udvikles løsninger på baggrund af indgående kendskab til “Best Practise” samt evnen til at forstå vores kunders forretnings-platform, er vi blandt landets fortrukne serviceleverandør af infrastruktur løsninger til såvel offentlige som til private kunder.

Hvor startede Lytzen IT?

 

1970: Erik Lytzen A/S var firmaets moderselskab og blev stiftet i 1970 af Erik Lytzen med adresse i Østergade 41, 9800 Hjørring.

2001: I 2001 blev Erik Lytzen A/S spaltet i to nye firmaer, henholdsvis; Erik Lytzen A/S og Lytzen Tele-Data A/S. Samtidig blev der påbegyndt et generationsskifte samme år. 

2008: I 2008 blev generationsskiftet fuldført og den nuværende ledelse overtog alle aktierne i Lytzen IT A/S, som i dag beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

2016: I 2016 udvider vi forretningen ved at overtage Nordjyskes Servicedesk, Hostingcenter og Infrateam.

2017: Lytzen IT A/S udvider igen med overtagelsen af Mediability. 

 

Mission

 

Vores mission er således først og fremmest at tilbyde kernekompetencer med fokus på moderne virksomheders infrastruktur, netværk-, hosted-, sikkerheds- og IP-kommunikations løsninger samt services, men samtidig også at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske og innovative løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samtidig med, at det giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel.

 

Vision

 

Vi vil ikke bare være en leverandør. Vi vil arbejde på at blive vores kunders foretrukne valg af samarbejdspartner indenfor IT- løsninger og IP-kommunikation. For at nå det mål, vil vi arbejde målrettet med;

 

 • gennem effektiv projektledelse at holde det vi lover,
 • på baggrund af højt kvalificerede medarbejdere at tilbyde den bedste løsning,
 • at skabe et godt arbejdsmiljø til glæde for kunder og kolleger,
 • at skabe kontrolleret vækst.

Værdier

 

Det er vores idegrundlag at dække kunders behov:

 • Det handler om kundernes forretning.
 • Vi skal være nærværende.
 • Kun det bedste er godt nok.
 • Udvikling er vejen frem.

samt at være kendetegnet ved:

 • ordholdenhed,
 • stor fleksibilitet i forhold til kunders ønsker,
 • ensartet og sikker kvalitet,
 • stor kompetence inden for virksomhedens forretningsområder.