Spar Nord Bank Kundecase

Videocase Spar Nord Bank

af | jan 5, 2022

Hvordan bliver man en personlig bank i en digital verden?  

Spar Nord Banks bærende ambition er at blive Danmarks mest personlige bank.

Spar Nord bank er Danmarks 5. største pengeinstitut med hovedsæde i Aalborg ca 58 filialer fordelt over hele landet. Sparnord har altid været i front når det handlede om direkte kommunikation med kunderne og som en af de først offentliggjorde de medarbejdernes direkte numre over for kunderne tilbage i 1995.

På forkant med den digitale kunderejse

For at sikre den personlige kundeoplevelse!

Den personlige bank i en digital verden – Spar Nord er en bank, som bestræber sig på at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.

I denne videocase fortæller Kim Kirkeby, der er afdelings direktør for Spar Nord Bank Kundeservice, forretnings support og digital bank lidt om deres digitale rejse. 

“Løsningen har givet os en række fordele” Kim Kirkeby 

Spar Nord Bank

360 grader kundeplatform 

Lytzen IT har smelte telefoni og de digitale kanaler sammen

 

Spar Nord Bank benytter deres 360 graders kundeplatform, Salesforce, hvor Lytzen IT har integrerede Cisco kontaktcenterløsning ind i.

På den måde har Lytzen IT smeltet Spar Nord Banks telefoni og digitale kanaler sammen. Dette giver Spar Nord Banks Kundecenter har et fuldstændigt overblik over kundernes rejser. 

 “Løsningen har givet os en række fordele:

For det første, har vi nu en omnichannel-løsning der er fuldendt hele vejen rundt. Det giver langt bedre mulighed for rapportering og KPI-styrring.

Dernæst nedsættelse af ekspeditionstid på hvert enkelt opkald.

Endvidere, agenten et langt bedre overblik og sluttelig en langt bedre personlig oplevelse.” Kim Kirkeby

”På baggrund af de data, som vi har tilrådighed, kan  vi se, at vi er steget 300 % over de sidste 4 år. af indkomende kald” Kim Kirkeby

Alle kundehenvendelser behandles i ét samlet system

Cisco kontaktcentret slår op i Salesforce-databasen, kigger på kundens aktuelle situation og laver skilled-based-routing for at sikre at kaldet bliver prioriteret korrekt og sendt hen til den mest kompetente agent. 

Salesforce er frontend for alle kundehenvendelser og det er integreret med bankens Cisco Call Center, således at alle henvendelser uanset om det er på mail, chat eller telefon, viser kundens aktiviteter, historik mm.

Spar Nord Banks underliggende IT-infrastruktur til kommunikation er bundet sammen således at indkomne kald valideres op mod Salesforce data og prioriteres i henhold til Spar Nord Banks strategi.

Når det præsenteres for agenten, kan vedkomne se hvem henvendelsen er fra, tidligere aktiviteter og hvilken kø kaldet tilhører.

På backenden leveres en omfattende KPI-maskine, der giver et online billede af situationen lige nu samt historiske rapporter til opfølgning på om servicen lever op til strategien.

Andre Kundecases

Videocase Fibertex

Videocase Fibertex

Fra Skype for Business til Cisco Webex  Ønskede en ny integrerede videoløsning i høj kvalitet. Derfor valgte de Webex. Webex er bygget på samme software og strategi og giver dermed den samme oplevelse, uanset om du sidder på det største roomkit eller en dx80. Fibertex...

Kundecase Kyocera Unimerco

Kundecase Kyocera Unimerco

Call manager i skyen giver fleksibilitet Da Kyocera Unimerco skulle have et nyt call manager-system, valgte de Lytzen IT til implementering og vedligeholdelse af en Cisco-løsning, der sikrede dem en fleksibel og global call managerTelefonsystemet - en livsnerve...

Kundecase Kornets Hus

Kundecase Kornets Hus

Stærkt, fleksibelt netværk hos madkulturhus Kornets Hus er et madkulturhus ude i en kornmark. For at kunne være et attraktivt tilbud til virksomheder og besøgende skulle de bruge et stabilt og fleksibelt netværk; det leverede Lytzen IT.Stærkt, fleksibelt netværk hos...