Lytzen IT Managed Services Powered by Cisco

Deltag og hør om hvordan vi leverer skalerbare og sikre 360 Managed Service løsinger.

Tilmeld

IT-trusselsbilledet har udviklet sig markant, og det er ikke længere nok at investere i hardware og software for at holde din virksomhed sikker.

 

IT-sikkerhed er rigtig mange ting og dækker over et bredt spektrum af løsninger. Men mange glemmer, at it-sikkerhed ikke stopper ved virksomhedens firewall eller antivirusprogrammet på de ansattes computere.

Før i tiden var antivirusprogrammer baseret på signaturfiler, og når der kom en ny virus, kom der en opdatering med en ny signatur. Men i dag går tingene for hurtigt, og vi kan ikke længere nøjes med at basere sikkerheden på signaturfiler.

Her kommer security-as-a-service ind i billedet.

Læs vores 5 hurtige omkring Security as a service og bliv klogere på, hvad det kan gøre for dig!

 

Kan jeg få As A Service?

I teorien kan alle former for virksomheder, organisationer og industrier, offentlige som private, vælge as a service og vi har en kundeportefølje inden for de fleste vertikaler. Dog er det ingen hemmelighed, at produktionsvirksomheder kan have svært ved at få hele deres infrastruktur op i skyen. Modsat har små virksomheder som oftest alt i skyen i forvejen (early adapters).

Det der virkelig har betydning for, om as a service er rigtig for en given virksomhed eller ej, er om du som virksomhed har et behov for drift, hvor oppetider, tilgængelighed og sikkerhed er et vigtigt parameter og hvor omkostningen ved at tingene ikke fungerer, uanset grunden, er store.  

Man ser ofte, at den offentlige sektor primært kører meget på udvalgte services; kommunikationsplatform, cloud service som Teams eller Webex, mens deres interne systemer typisk ikke er clouded, men dog stadigvæk driftet af en partner. Modsat ser man ofte, at private virksomheder vælger at cloude hele pakken. 

Hvorfor så Lytzen IT?

Først og fremmest, så har vi mere end 15 års erfaring – i 2007 grundlage vi vores eget datacenter med hosted-løsninger, og har sidenhen udbygget det hele derfra. Den anden del er, at vi både er et Cisco guld hus og et Microsoft guld hus. Det gør, at vi besidder alle kompetencer på højeste niveau og dem er der ikke mange af Danmark. Foruden vores erfaring og ekspertise, så gør vores størrelse os mere agile end de store på markedet – og ikke nok med det, så gør vores størrelse også, at vores netværk og datacenter sidder sammen og ikke er splittet op i to forskellige afdelinger. Dermed kan vi reagere lynhurtigt. Endelig, så laver vi stort set udelukkende kundetilpasset løsninger og er dermed ikke bundet af out-of-the-box løsninger. Hos os er der ikke to kunder, som er ens og det er der heller ikke to løsninger der er

Mere om IT-sikkerhed

Tillid er godt – kontrol er bedre

Tillid er godt – kontrol er bedre

  Vi er en nation, hvor vi traditionelt stoler på hinanden. Men det går ikke længere hånd i hånd med god it-sikkerhed   Da it blev hverdag hos virksomheder, fik vi alle et login og kodeord, og det var sjældent specielt hemmeligt, eller svært at gætte. Efterhånden...

Traditionel it-sikkerhed er forældet

Traditionel it-sikkerhed er forældet

  Det er ikke længere nok at indkøbe antivirus og firewall, de cyberkriminelle er alt for avancerede i dag. Vi er nødt til at tage andre metoder i brug til at beskytte vores virksomheder med   Den teknologiske udvikling går stærkt, den teknologi, vi bruger til at...

IT-afdelingen: Network as a Service sikrer smidig drift

IT-afdelingen: Network as a Service sikrer smidig drift

FOKUSOMRÅDER FOR NETWORK AS A SERVICE & IT-SIKKERHED Fokusområde 3 - Operations IT-afdelingen i dag! I dag er der rigtig mange krav til it-afdelingen, ikke mindst i forhold til den daglige drift. Vi ser, hvordan der kommer stadig flere komponenter ind i netværket,...