IT Sikkerhed – Sådan beskytter du lige nu og i fremtiden!

Forenkle din sikkerhed med den bredeste, mest integrerede platform. Lytzen IT’s sikkerhedsløsninger hjælper kunder med at opnå bedre resultater samt sikre, at disse får mest muligt ud af deres teknologiske- og finansielle investeringer. Vi kombinerer teknologier, intelligens og analytik med verdensklasse eksperter. Vi er Cisco Guldpartner og Cisco er den største virksomhed inden for cybersikkerhed i verden. Deres løsninger driver branchen inden for SASE, XDR og Zero Trust. Det hele integreres på Cisco SecureX, som er deres sikkerhedsplatform, der giver enkelhed, synlighed og effektivitet på tværs af din sikkerhedsinfrastruktur. Læs mere om her.

Gratis demo & prøveperiode på sikkerhed

Find de bedste løsninger til dine behov, og prøv dem, før du køber dem 

sikkerhed security Umbrella

Prøv Cisco Umbrella gratis i 14 dage

Opdag og blokér ransomware, malware og phishing angreb før de sker.

Prøv gratis

 

sikkerhed security authentication

30 dages gratis prøveperiode

Verificer dine brugeres identitet samt deres enheder med to-faktor-autentisering.

Prøv gratis

sikkerhed security NGFW

Vil du sikre, at dit netværk er sikret?

Se hvad der findes på dit netværk med en gratis NGFW Scanning allerede i dag.

Prøv gratis

Cisco Umbrella – beskyt skyen med skyen

Som branchens første sikre internetgateway i skyen giver Cisco Umbrella den første forsvarslinje mod trusler på internettet. Fordi Umbrella leveres fra skyen, er det den nemmeste og hurtigste måde at beskytte alle dine brugere på. Cisco Umbrella bruger internettets infrastruktur til at blokere tvivlsomme destinationer, før en forbindelse nogensinde bliver etableret. 

Læs mere

Cisco ISE – simpel og sikker adgang

Cisco ISE er én samlet sikkerhedspolitiskstyrings- og kontrolplatform, der automatiserer og forenkler adgangskontrol og sikkerhed for trådede, trådløse og VPN-forbindelser. Dens primære funktion er at give sikker adgang til de daglige brugere og/eller gæstebrugere, at understøtte BYOD, håndhæve politikker, forhindre uautoriseret netværksadgang samt at dele data på en sikker, hurtig og effektiv måde.

Læs mere

 

Cisco Talos – Brancheførende Intelligens

Cisco Talos er verdens største og mest præcise hub for global trusselintelligens. Den er bemandet af et team af førende trusselforskere samt støttet af avanceret analytisk teknologi. Talos samler information efter cyberangreb, undersøger en stor del af det offentlige internet for at lære, hvordan disse trusler fungerer, og derved udvikle løsninger for at forhindre dem i fremtiden.

 Læs mere

Cisco AMP – Før, Under & Efter et angreb

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) går længere end point-in-time kapaciteter og er bygget til at beskytte organisationer før, under og efter et angreb. AMP forhindre overtrædelser, har kontinuerlig overvågning  for at afdække falske angreb. Opdager, blokere og afhjælper avanceret malware på tværs af alle endepunkter og gør det hele hurtigt og automatisk.

Læs mere

Cisco Firepower

Firepower er i dag blandt de absolut stærkeste Next Generation firewalls på markedet og er markedsledende på blandt andet Intrusion Prevention og på Advanced Malware Protection. Cisco Firepower NGFW er branchens første fuldt integrerede, trusselfokuserede firewall med ensartet styring. Det giver unikt avanceret beskyttelse mod trussel før, under og efter angreb.

Se demo

Cisco DNA – 6 trin, der sikre dit netværk

Cisco Digital Network Architecture (DNA) er  en åben, programmerbar arkitektur, der forudser og reagerer hurtigere end nogensinde ved at forvandle dine forretningsmål til forretningsresultater. Det lærer via aktivitet – jo mere vi bruger det, jo mere intuitivt bliver det. Dermed kan du bruge mindre tid og færre penge på vedligeholdelse.

Se video eller læs mere

sikkerhed security securex

Cisco SecureX

Forenkle din sikkerhed med den bredeste, mest integrerede platform. Tilslut Cisco’s integrerede sikkerhedsportefølje til din eksisterende infrastruktur for en ensartet oplevelse, der forener synlighed, muliggør automatisering og styrker din sikkerhed på tværs af netværk, endepunkter, cloud og applikationer

Se videoen

Sikkerhed security malware
Sikkerhed security cloud
Sikkerhed security email
Sikkerhed security endpoint

Opdag og blokér ransomware, malware og phishing angreb før de sker  – prøv Cisco Umbrella gratis i 14 dage.