SKI – Staten og Kommunernes Indkøbsservice

Vi er stolte af, at vi er blevet SKI-leverandør. SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter.

Det betyder, at vi er blevet en del af det dynamiske indkøbssystem, som står for indkøb af standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler samt ydelser relateret til softwaren, herunder implementering, installation, undervisning og rådgivning.

SKI 02.06 Standardsoftware 

SKI-leverandør – den 28 marts bliver det muligt for det offentlige at købe software fra såvel små, mellemstore og store leverandører. Dette kommer til at foregå gennem et dynamisk indkøbssystem, fremfor den traditionelle rammeaftale. Formålet er at sikre større konkurrence og fleksibilitet. I dette system kan hele den offentlige sektor indkøbe standardsoftware og lignende ydelser, som f.eks. uddannelse eller rådgivning. Her er det ligeledes muligt at gentegne eksisterende licenser samt tilkøbe nye.

Alle leverandører uploader et såkaldt SKI’s inspirationskatalog, hvorfra de offentlige kunder har mulighed for at finde inspiration omkring produkter, services og ydelser.  Vi er at finde under kategorien standardsoftware, hvor vi blandt andet tilbyder Cisco software produkter, herunder Umbrella, AMP, DUO, WebEX mm. samt Microsoft 365 og Microsoft server produkter.

Se mere om vores produkter her

Se kataloget her efter den 28 marts

SKI 02.22 IT Driftskapacitet & Outsourcing

Sammen med Comm2IG er vi leverandør på den frivillige SKI- aftale 02.22; IT-Driftskapacitet. Denne aftale giver os mulighed for at levere platformservices, serverdrift, slutbrugerenheder, infrastruktur- og netværksservices mm. til den offentlige sektor via Comm2IG. Sortimentet i aftalen består af følgende elementer:

Platformservices herunder; applikationsdrift, serverdrift, managed public cloud, virtual desktop-, mail-, database- og backup-as-a-service.

Infrastrukturservices herunder; server- og virtualisering- as-a-service og storage kapacitet

Slutbrugerenheder herunder; slutbrugerenheder as-a-service, managed slutbrugerenheder (leverandørens eller kundens eget udstyr) og mobile device management.

Netværk-service herunder; managed LAN, firewall-, VPN- og WIFI- as-a-service, transition, level support og konsulentbistand

Læs mere om 02.22 her

Offentlige udbud

Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Alle SKI-aftaler dækker over IT, tjenesteydelser og produkter. Disse SKI-aftaler er med til at effektivisere og professionalisere de offentlige indkøb. Hovedformålet er for den offentlige sektor er at sikre varer og tjenesteydelser af god kvalitet, på fair vilkår, til den bedste pris.

Læs mere her

SKI provider