Ukraine - Røde Kors

Ukraine – Vi Støtter Røde Kors

af | mar 8, 2022 | Andet | 0 Kommentarer

Ukraine Krigen – Vi Støtter Røde Kors indsats for ofrene i Ukraine

Vi støtter Røde Kors’ katastrofe-indsats!

Som de fleste i den vestlige verden er Lytzen IT og medarbejdere bestyrtede over den Russiske invasion af Ukraine.

Røde Kors arbejder i døgndrift for at yde nødhjælp i både Ukraine, ved grænseovergangene til nabolandene samt i nærområdet. Derfor har vi valgt at samle ind for at støtte Røde Kors indsats.

Ukraine Nødhjælp
Nødhjælp

Sådan hjælper Røde Kors i Ukraine

Røde Kors sender udstyr og forsyninger til Ukraine, nærområderne og til grænseområderne i stor volume. Røde Kors organisationen er godt i gang med at etablere og få styr på hele logistik-maskineriet, som ligger bag i form af lager, transport og uddeling. Derudover, så står Røde Kors også bag andre vitale aktiviteter, såsom bloddonationer og etablering af hvile- og børnevenlige områder.

Røde Kors uddeler b.la. mad, vand, tøj, hygiejnepakker, babypakker og andre basale nødvendigheder. Der ydes førstehjælp, psykologisk førstehjælp og medicinsk og psykosocial støtte, både i modtagelsesområder og grænseområder. Samt lommelygter, batterier og SIM-kort etc.

Ukraine, nabolande og nærområder

Røde Kors er tilstede i både nærområderne og i nabolandene. De nationale organisationer i blandt andet Polen, Ungarn, Slovakiet og Rumænien er i gang med at sikre nødhjælps-indsatsen. Samtidig er dei gang med at etablere modtagelsesområder på EU siden af den Ukrainske grænse med feltsenge, tæpper, madrasser og sengetøj mm..

 

Ukraine Røde Kors
Ukraine

Derfor støtter vi Røde Kors indsats i Ukraine

Lytzen IT’s ejere og medarbejder har valgt at samle ind for at støtte ofrene i Ukraine. Ligesom så mange andre i verden, så er vi bevidste om, at behovet for nødhjælp lige nu er enormt. Derfor vil vi gerne give en hjælpende hånd, der måske kan redde liv og gøre en forskel for de mange 1000 civile flygtninge, som lige nu er på flugt fra voldsomme angreb og som desperat har brug for akut beskyttelse og nødhjælp. 

 

Nyheder

IT sikkerhed – lettere at følge med

IT sikkerhed – lettere at følge med

FOKUSOMRÅDER FOR NETWORK AS A SERVICE & IT-SIKKERHED Fokusområde 2 - Benefits Oprindeligt var it-sikkerhed et spørgsmål om at sikre, at der var en firewall koblet til netværket og et antivirusprogram på virksomhedens computere. Men verden har travlt, ikke mindst...