Ukraine - Røde Kors

Ukraine – Vi Støtter Røde Kors

af | mar 8, 2022 | Andet | 0 Kommentarer

Ukraine Krigen – Vi Støtter Røde Kors indsats for ofrene i Ukraine

Vi støtter Røde Kors’ katastrofe-indsats!

Som de fleste i den vestlige verden er Lytzen IT og medarbejdere bestyrtede over den Russiske invasion af Ukraine.

Røde Kors arbejder i døgndrift for at yde nødhjælp i både Ukraine, ved grænseovergangene til nabolandene samt i nærområdet. Derfor har vi valgt at samle ind for at støtte Røde Kors indsats.

Ukraine Nødhjælp
Nødhjælp

Sådan hjælper Røde Kors i Ukraine

Røde Kors sender udstyr og forsyninger til Ukraine, nærområderne og til grænseområderne i stor volume. Røde Kors organisationen er godt i gang med at etablere og få styr på hele logistik-maskineriet, som ligger bag i form af lager, transport og uddeling. Derudover, så står Røde Kors også bag andre vitale aktiviteter, såsom bloddonationer og etablering af hvile- og børnevenlige områder.

Røde Kors uddeler b.la. mad, vand, tøj, hygiejnepakker, babypakker og andre basale nødvendigheder. Der ydes førstehjælp, psykologisk førstehjælp og medicinsk og psykosocial støtte, både i modtagelsesområder og grænseområder. Samt lommelygter, batterier og SIM-kort etc.

Ukraine, nabolande og nærområder

Røde Kors er tilstede i både nærområderne og i nabolandene. De nationale organisationer i blandt andet Polen, Ungarn, Slovakiet og Rumænien er i gang med at sikre nødhjælps-indsatsen. Samtidig er dei gang med at etablere modtagelsesområder på EU siden af den Ukrainske grænse med feltsenge, tæpper, madrasser og sengetøj mm..

 

Ukraine Røde Kors
Ukraine

Derfor støtter vi Røde Kors indsats i Ukraine

Lytzen IT’s ejere og medarbejder har valgt at samle ind for at støtte ofrene i Ukraine. Ligesom så mange andre i verden, så er vi bevidste om, at behovet for nødhjælp lige nu er enormt. Derfor vil vi gerne give en hjælpende hånd, der måske kan redde liv og gøre en forskel for de mange 1000 civile flygtninge, som lige nu er på flugt fra voldsomme angreb og som desperat har brug for akut beskyttelse og nødhjælp. 

 

Nyheder

Stor tålmodighed hos de cyberkriminelle

Stor tålmodighed hos de cyberkriminelle

  I dag planlægges cyberangreb nøje, og udføres ofte over meget lang tid – det handler om penge, mange penge   Da de første cyberangreb fandt sted, var det virus som Michelangelo, Melissa og Iloveyou, der hærgede. De havde alle det tilfælles, at de blev sendt ud,...

Tillid er godt – kontrol er bedre

Tillid er godt – kontrol er bedre

  Vi er en nation, hvor vi traditionelt stoler på hinanden. Men det går ikke længere hånd i hånd med god it-sikkerhed   Da it blev hverdag hos virksomheder, fik vi alle et login og kodeord, og det var sjældent specielt hemmeligt, eller svært at gætte. Efterhånden...

Traditionel it-sikkerhed er forældet

Traditionel it-sikkerhed er forældet

  Det er ikke længere nok at indkøbe antivirus og firewall, de cyberkriminelle er alt for avancerede i dag. Vi er nødt til at tage andre metoder i brug til at beskytte vores virksomheder med   Den teknologiske udvikling går stærkt, den teknologi, vi bruger til at...