Cisco WebEx

Med WebEx er det nemt at holde gang i hjulene, selv når medarbejderne arbejder hjemmefra…

Hold forbindelsen hjemmefra med WebEx

I øjeblikket er der en hidtil uset stigning i fjern-arbejdspladser, rundt om i verden på grund af omstændigheder, der skyldes COVID-19 (Coronavirus sygdom). Hvis du bliver bedt om at arbejde hjemmefra – så står vi klar til at hjælpe dig og dit team med at forsætte jeres arbejde på en hvilken som helst enhed, med højkvalitets videomøder

Dit telefonsystem i skyen 

med alle fordelene fra et traditionelt telefonsystem, dog uden kompleksiteten ved at styre og sikre det. Webex Calling gør det nemt at flytte til skyen i dit eget tempo ved at samle al den fukntionalitet, som du har brug for til opkald og samarbejde i én enkel pakke. Udrul som  Cloud-Only, eller som en del af et blandet netværk af cloud og lokale PBX’er, afhængigt af dine forretningsbehov.

Alt-i-én videokonference

Cisco WebEx er verdens førende alt-i-en konferenceløsning, der integrerer lyd, video og webkonferencer, hvilket giver brugerne uanede muligheder for at præsentere, dele og samarbejde i forskellige dokumenter og programmer. Cisco WebEx.

Læs mere her…

 

Mødet der finder dig

Cisco WebEx Teams er en global samarbejdssky, som gør det lettere for virksomheder at ekspandere både lokalt og internationalt, eftersom de kan samle al intern kommunikation som telefoni, videokonference, virtuelle mødelokaler og chat sikkert i én cloud-platform.

Læs mere her…

 

WebEx Board

Videoskærm, whiteboard og touchskærm i én enhed. Med dette Board kan i samarbejde, dele indhold med hinanden online og spole tiden tilbage til en tidligere version. Deltagere, der ikke befinder sig i mødelokalet, kan logge på via deres fortrukne enhed (PC, Mac, tablet etc.).

Læs mere her…

 

Cisco Enheder

Smartere enheder til smartere kommunikation. Cisco IP Phone 7800 serie er prisbillige enkelt- og multiline-modeller til medarbejdere, konferencer og delte lobby områder. Cisco IP Phone 8800 Serie indeholder farve LCD-skærme, gigabit Ethernet-, Wi.Fi-, Bluetooth-, USB- og meget mere.

Læs mere her

 

WebEx Integration

Integrér WebEx med dine eksisterende go-to apps og hold dine projekter kørende. Ved at integrere Webex-møder med din kalender og andre apps, kan du lettere mødes online uden at afbryde din arbejdsgang. Webex integreres problemfrit i mange brancheførende apps – og der tilføjes hele tiden nye.

Læs mere her…

 

WebEx FlexPlan

Den smarte måde at købe det perfekte mix af services på! Flere licensaftaler behøver ikke længere at komplicere dine højkvalitets collaboration oplevelser. Du kan abonnere på det, som du har brug for i dag, og tilføje flere tjenester efter behov.

Se infografik her…

 

People Context

Modtag relevant information om menneskers profiler og handlinger, skab mere meningsfulde kunderejser, og udvikl stærkere relationer.

Business Workflow

Få workflow forudsigelser baseret på tidligere opførsel og modtag samtidig forbedrede processer, oplevelser og ikke mindst resultater.

Data Insight

Modtag relevant information baseret på indlæring fra brugerprofiler, feedback, svar, præferencer, og interaktioner blandt brugerne.

Intelligence

Oplev hurtigere beslutningstagning og mere intuitivt samarbejde, der tilpasser sig forskellige typer brugerinteraktioner og møder.