Hold forbindelsen hjemmefra med Cisco Webex

Med Webex er det nemt at holde gang i hjulene, selv når medarbejderne arbejder hjemmefra. I øjeblikket er der en hidtil uset stigning i fjern-arbejdspladser, rundt om i verden på grund af omstændigheder, der skyldes COVID-19. Hvis du bliver bedt om at arbejde hjemmefra – så står vi klar til at hjælpe dig og dit team med at forsætte jeres arbejde på en hvilken som helst enhed, med højkvalitets videomøder.

Download denne e-bog “Continuous Teamwork Anytime, Anywhere” eller læs om Webex Calling lige her

Webex board

WebEx Board

Alt-i-en device til team collaboration. Videoskærm, whiteboard og touchskærm i én enhed. (PC, Mac, tablet etc.).

Læs mere

webex room serie

WebEx Room Series

Intelligente devices gjort simple og lavet til alle miljøer.

Læs mere

Desk Pro webex

Webex Desk Pro

Den mest kraftfulde alt-i-en samarbejdsenhed designet til skrivebordet.

Læs mere

Kontaktcenter – Mere personlig, produktiv, og rentabel

Kunder forventer i dag hurtig, venlig og personlig service og de forventer det, uanset om de taler med en detailhandler, en bankrådgiver eller en kontaktcenterrepræsentant. At opfylde disse høje forventninger, især med ældre kontaktcenterløsninger er ikke let. Men med teknologier som cloud, AI, ML og dataanalyse, kan dit kontaktcenter ikke blot imødekommen, men også overgå dine kunders forventningerne.

Alt i en

Alt-i-én videokonference

Cisco Webex er verdens førende alt-i-én videokonference løsning, der integrerer lyd, video og webkonferencer, hvilket giver brugerne uanede muligheder for at præsentere, dele og samarbejde i forskellige dokumenter og programmer. Denne portefølje dækker opkald, hold, begivenheder, træning og enheder til en ende-til-ende oplevelse.

Læs mere

Webex

Webex – Mødet der finder dig

Cisco Webex Teams er en global samarbejdes-cloud, som gør det lettere for virksomheder at ekspandere både lokalt og internationalt, eftersom de kan samle al intern kommunikation som videokonference, telefoni, virtuelle mødelokaler og chat sikkert i én cloud-platform.

Læs mere 

Webex – En sikker platform

Collaboration helt uden kompromis-sikkerheden er bygget helt inde i kernen. Sikkerhed er indbygget som et vigtigt grundlæggende element og er altid opsat som default. Analytikere har år efter år kåret Webex til “Best in Class” i alle kategorier. Og innovationen fortsætter.

Læs whitepaper

Webex

Cisco Enheder

Smartere enheder til smartere kommunikation. Cisco IP Phone 7800 serie er prisbillige enkelt- og multiline-modeller til medarbejdere, konferencer og delte lobby områder. Cisco IP Phone 8800 Serie indeholder farve LCD-skærme, gigabit Ethernet-, Wi.Fi-, Bluetooth-, USB- og meget mere. Se det. Sig det. Hør det. Fejr det. Alle dine værktøjer, alt sammen på en platform.

Læs mere

Webex

WebEx Integration

 Integrér med dine eksisterende go-to apps og hold dine projekter kørende. Ved at integrere Webex-møder med din kalender og andre apps, kan du lettere mødes online uden at afbryde din arbejdsgang. Webex integreres problemfrit i mange brancheførende apps – og der tilføjes hele tiden nye.

Læs mere

 

Webex plan

Flexplan

Den smarte måde at købe det perfekte mix af services på! Flere licensaftaler behøver ikke længere at komplicere dine højkvalitets collaboration oplevelser. Du kan abonnere på det, som du har brug for i dag, og tilføje flere tjenester efter behov.

Læs e-bogen

Skyen

Telefon systemet i skyen

Få alle fordelene fra et traditionelt telefonsystem, dog uden kompleksiteten ved at styre og sikre det. Webex Calling gør det nemt at flytte til skyen i dit eget tempo ved at samle al den funktionalitet, som du har brug for til opkald og teamwork i én enkel pakke. Udrul den som en Cloud-Only, eller som en del af et blandet netværk af cloud og lokale PBX’er.

Læs mere omkring WebEx Calling lige her…

Webex

Én platform, en app, alle arbejdsmængder

Aktivér fjernarbejdere eller redesign en hel campus. WebEx-platformens magt er, at alt hvad du har brug for, for at skalere og kontrollere hele din collaboration værktøjskasse.

“Accelerate transformation with smarter collaboration” 

Download E-bogen