Wireless & Mobility – Har du styr på din båndbredde?

Har du styr på din båndbredde eller skal vi hjælpe dig? For at imødekomme det stigende krav til båndbredde skal de fleste netværk være designet med evnen til at håndtere interaktive multimedier for adskillige samtidige brugere. Cisco’s wireless løsninger giver markedets højeste ydelse, omfatter flest tjenester og har den mest skalérbare platform til kommunikation!

 

Wireless & Mobility – gør mere med mindre

Vores #1 prioritet er vores kunder – derfor tilbyder vi udelukkende branchens bedste løsninger. Cisco Merakis arkitektur er resultatet af mere end seks års fortsat forskning og udvikling. Den indeholder smarte funktioner, giver høj tilgængelighed samt sikkerhed for netværk af enhver størrelse. Samtidig gør Cisco Meraki’s det muligt for administratorer at administrere netværk fra skyen, uden at gå på kompromis med kontrol og reaktionsevne. 

Bring Your Own Device 

Gør dine enheder virkelig mobile. Inspirationen rammer, når du mindst forventer det. Ideer kommer ikke altid til dig på dit skrivebord. Du kan være på et møde, i en elevator eller til frokost. På en BYOD-arbejdsplads flytter dine enheder med dig i stedet for at blive efterladt.

Læs mere

 

Cisco CleanAir

Proaktiv beskyttelse mod RFI. Fire ud af fem virksomheder rapporterer om problemer med radiofrekvensinterferens (RFI). Uanset om dit netværk overholder Wi-Fi 5 eller Wi-Fi 6-standarden, identificerer Cisco’s CleanAir Technology kilden, placeringen og omfanget af RFI og kan proaktivt beskytte mod det.

Læs mere

Cisco Mobility Express

Cisco’s Mobility Express sætter den trådløse kontrolfunktion lige ind i Cisco Aironet adgangspunkter. Den er designet til enkelimplementering, sikker og pålidelig drift og indsigtsfuld analyse. Mobility Express er ideel til virksomheder, der hurtigt vil implementere et trådløst netværk. 

Læs mere

 

Cisco Catalyst familien

Cisco Catalyst 9000-familieprodukter er et end-to-end fundament i det moderne intention-baserede netværk: enkel at betjene og med et stærkt potentiale til at imødekomme de stigende forretnings krav. Den nye æra af netværk skal være designet til det trådløse netværk og samtidig sætte sig i spidsen for Wi-Fi 6-standarden sammen med den kablede infrastruktur, der er nødvendig for at leve op til forventningerne

Læs mere

Access Points

Cisco Wireless Access Points giver sikrer og pålidelige trådløse forbindelser til alle miljøer. Du kan både få industrielle, cloud-administrerede, indendørs, udendørs eller controllerfri access points. Uanset om du har brug for et entry-level trådløst netværk til en lille virksomhed eller forretnings kritisk dækning på tusindvis af steder kan den omfattende produktportefølje imødekomme dine krav.

Læs mere

Trådløse LAN-Controllere

Cisco’s Catalyst-serie af trådløse controllere er bygget op fra bunden af ​​det intension-baserede netværk, er Cisco IOS XE-baserede og integrerer Cisco RF-ekspertise for at skabe den bedste trådløse oplevelse. Cisco’s trådløse controllere er funktionsrige og klar til at drive dine forretnings kritiske operationer samt transformere slut-kundernes oplevelse.

Læs mere

Wireless Mobility

Wireless – DNA Spaces

Trådløs forbindelse plus lokationstjenester kan betyde bedre resultater.

Denne nye platform benytter den nuværende Wi-Fi-infrastruktur til at sikre bedre indsigt.

Læs mere her

 

wireless mobility

Wireless – Open Roaming

Problemfri roaming på tværs af Wi-Fi 6 og 5G netværk. 

Dette opnås gennem branche partnere og samarbejdspartnere, hvis mål er at skabe en bedre bro mellem mobil- og Wi-Fi.

Læs mere her

wireless mobility

Wireless – DNA Assurance

Vil du spare tid på fejlfinding?

Book en Cisco DNA Assurance Demo og få større synlighed og indsigt, undgå manuel fejlfinding og reducer tid brugt på at løse problemer.

Book demo

wireless mobility

Wireless Netværksadgang

En mere effektiv løsning til dit moderne netværk.

Giv adgang til enhver bruger, enhed eller applikation på få minutter uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Læs mere her